Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Διαγωνισμός Βραβείων Δικοινοτικής Συνεργασίας (Stelios Bi-Communal Awards 2016)

Λήγει στις 15 Ιουλίου 2016, η υποβολή αιτήσεων μέσω Facebook για συμμετοχή στο Διαγωνισμό Βραβείων Δικοινοτικής Συνεργασίας (Stelios Bi-Communal Awards 2016), που διοργανώνει για όγδοη συνεχή χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που στάληκε την Τρίτη στα ΜΜΕ, στην τελετή απονομής των βραβείων, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στο κτίριο του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Στέλιος στην Παλιά Λευκωσία (Bi-Communal Café), ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου, θα προσφέρει για πρώτη φορά στους νικητές το ποσό των €500.000, βραβεύοντας συνολικά 50 ομάδες, οι οποίες μπορούν να κερδίσουν €10.000 η κάθε μια. Από το 2009, η συνολική αξία των βραβείων ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ.
Το Stelios Philanthropic Foundation δέχεται αιτήσεις μόνο μέσω της σελίδας του στο Facebook και όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να κάνουν Like στη σελίδα του Stelios Philanthropic Foundation και να γίνουν μέλη στην ομάδα Stelios Cyprus Bi-Communal Awards 2016 στο Facebook.
Αιτήσεις συμμετοχής, μπορούν να υποβληθούν από όλους τους τομείς συνεργασίας μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων, των τεχνών, του αθλητισμού, των επιστημών, καθώς και από μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, αλλά και από εταίρους στη ζωή.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν email στο applications@stelios.com, να καλέσουν στο Τηλ. + 377-9880-1010 ή να  επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.stelios.org.