Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Δείτε τα νεότερα στοιχεία για τη χθεσινή θρασύτατη ληστεία έξω από φρουταρία στην Πάφο

Άφαντοι παραμένουν οι  δράστες της θρασύτατης ένοπλης ληστείας έξω από φρουταρία που διαπράχθηκε χθες το πρωί στην Πάφο .  

Η αστυνομία συνεχίζει εντατικές έρευνες και ανακρίσεις προσώπων, που κατά το παρελθόν είχαν εμπλακεί σε παρόμοιες υποθέσεις χωρίς μέχρι στιγμής να προκύπτει οτιδήποτε.

Χθες στις 10 το πρωί, στο χώρο στάθμευσης της φουταρίας, δυο ένοπλοι κουκουλοφόροι προτάσσοντας όπλα άρπαξαν από δυο υπαλλήλους της φρουταρίας  τον χαρτοφύλακα με τα χρήματα, που θα κατέθεταν στην Τράπεζα.

Τα χρήματα που μετέφεραν ήταν γύρω στις 100 χιλιάδες ευρώ. Ωστόσο,  οι δράστες πήραν γύρω στις 85 χιλιάδες, αφού τρέχοντας τους έπεσαν στο δρόμο χαρτονομίσματα   περίπου 15  χιλιάδων ευρώ.

Τους έπεσε επίσης και μια έμφορτη φυσιγγιοθήκη πιστολιού  που  εξετάζεται στα εργαστήρια της αστυνομίας.

Οι δράστες επιβιβάστηκαν σε όχημα Nissan March χρώματος γκρίζου και εξαφανίστηκαν.  Από τις αστυνομικές έρευνες προέκυψε ότι, οι πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος με το οποίο διέφυγαν οι δύο κουκουλοφόροι ληστές, ανήκαν σε αυτοκίνητο  μάρκας Φολγκσβάγκεν, το οποίο ο ιδιοκτήτης του,  έχει ακινητοποιημένο σε συνοικία της Πάφου.


Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί ούτε και το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες της ληστείας.