Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Λαμπάδιασε οικία στην Επαρχία Πάφου



Στις  18.07 χθες λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε οικία στην οδό Γιάννη Κρανιδιώτη στο δρόμο Θελέτρα - Κάθικα. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πόλις Χρυσοχούς καθώς επίσης ο Αγροτικός Σταθμός Στρουμπιού και ο Σταθμός Πάφου με 3 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 18.50. Από την πυρκαγιά κάηκε ,ένα στεγνωτήριο ρούχων και άλλος εξοπλισμός στον χώρο.


Από τον καπνό και την θερμότητα έπαθε ζημιά η βαφή του υπογείου, που βρισκόταν το στεγνωτήριο και ο πάνω όροφος. Κατά τη ώρα έναρξης της πυρκαγιάς οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν. 2 σκύλοι του ιδιοκτήτη πέθαναν από το καπνό και την θερμότητα.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αυλοί τυλιχτήρα από το νερό των πυροσβεστικών οχημάτων, 2 Αναπνευστικές συσκευές και συσκευή εξαερισμού για εξαερισμό του χώρου, Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και πιθανότατα η πυρκαγιά να προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος σε στεγνωτήριο ρούχων το οποίο ήταν σε λειτουργία. Τα αίτια θα τα διερευνήσει και η Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία σήμερα για το τελικό πόρισμα.