Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο της ημερας



Ποινή φυλάκισης 20 ημερών επέβαλε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε 25χρονης κάτοικο χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου, η οποία κρίθηκε ένοχη για το αδίκημα της οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος κατά παράβαση απόφασης του Δικαστηρίου.

          Η καταδικασθείσα, στις 7 Αυγούστου 2016, είχε εντοπιστεί από μέλη της Αστυνομίας, να οδηγεί αυτοκίνητο, σε δρόμο της Λάρνακας, ενώ της είχε στερηθεί η άδεια οδηγού, μετά από σχετική απόφαση του Δικαστηρίου.
 
Εξάλλου, Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 32χρονος κάτοικος Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.
          Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου διερευνά την υπόθεση.
 
Στο μεταξύ, Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 27χρονος κάτοικος Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις.
          Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.
 
 
Τέλος, Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε χθες διάταγμα τριήμερης κράτησης εναντίον δύο προσώπων, που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής.
          Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.
 
 
 
 
 
                                                                                    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ