Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Ανεβαίνει η θερμοκρασία στην Κύπρο



Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και στα δυτικά παράλια νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 Μποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 20 στα νότια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια θα πνέουν μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια αλλά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά και νότια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, στους 9 στα νότια παράλια, στους 10 στα ανατολικά παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις, στα ορεινά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού.

Την Τετάρτη, θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές κυρίως νεφώσεις.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο.