Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας



Ποινική Καταδίκη
Το Κακουργιοδικείο Πάφου επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης εφτά χρόνων, σε 24χρονο κάτοικο Πάφου, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση βιασμού και κλοπής, που διαπράχθηκε τον Οκτώβριο του 2015, στην Πάφο.

 
Συλλήψεις


 Συνελήφθη σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 65χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, που εκδόθηκε από τις αρχές της Ελλάδας, σε σχέση με αδίκημα απάτης.
Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 46χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και δημόσιας εξύβρισης.
          Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.
 
Συνελήφθησαν σήμερα για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα, ηλικίας 30 και 28 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση μαχαιροφορίας και παράνομης κατοχής ναρκωτικών.
          Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου και η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνούν την υπόθεση.
 
Προσωποκράτηση
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε σήμερα διάταγμα πενθήμερης κράτησης εναντίον κατοίκου Λεμεσού, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.
          Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση
 
 
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ