Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας



Απόπειρα καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες
Έκρηξη σημειώθηκε μεταξύ των ωρών 11.30 μ.μ. χθες – 12 μ. σήμερα, σε αυτοκίνητο ιδιοκτησία 55χρονης, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο έξω από την οικία της στη Λευκωσία.

Από τις εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν σε πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού που περιείχε εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος.
Από την έκρηξη, προκλήθηκαν ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.



Σύλληψη
Συνελήφθη σήμερα για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 40χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης χρήσης και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.
Σε έρευνα που έγινε στο όχημα που χρησιμοποιεί ο 40χρονος, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 38 γραμμάρια κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας.
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.



Απόπειρα καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες
Έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 10 χθες το βράδυ, έξω από υποστατικό που βρίσκεται στην επαρχία Λεμεσού.
Από τις εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση αυτοσχέδιου μεταλλικού εκρηκτικού μηχανισμού, ενώ προκλήθηκαν ζημιές στον τοίχο και στο πάτωμα του υποστατικού.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Αυδήμου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Προσωποκράτηση

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε σήμερα διάταγμα τετραήμερης κράτησης εναντίον 24χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Κελοκεδάρων διερευνά την υπόθεση.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ