Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Παράνομη κατοχή και χρήση ναρκωτικών.
Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα.
Δύο πρόσωπα, ηλικίας 32 και 34 ετών, συνελήφθησαν χθες βράδυ, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών.


Της σύλληψης τους προηγήθηκε έρευνα στο διαμέρισμα όπου διαμένουν στη Λεμεσό, από μέλη της ΥΚΑΝ, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 29 γραμμαρίων περίπου.
Ο 32χρονος και η 34χρονη συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Σύλληψη
Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 23χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.


Κλοπή
Συνελήφθη 66χρονος
Στη σύλληψη 66χρονου κατοίκου Λάρνακας, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.
          Εναντίον του 66χρονου, προέκυψε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων για υπόθεση κλοπής από χρυσοχοείο ιδιοκτησία 56χρονου στη Λεμεσό. Σύμφωνα με την καταγγελία του 56χρονου, μεταξύ του Απριλίου του 2016 και του Απριλίου του 2017, κλάπηκαν από το χρυσοχοείο του, 50 δαχτυλίδια και δύο χρυσές καδένες λαιμού, συνολικής αξίας €20,000 περίπου.
          Ο 66χρονος συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
          Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.
 
Σύλληψη
Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 32χρονος κάτοικος Λάρνακας για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.
          Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) διερευνά την υπόθεση. 





ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ