Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Δράση της Αστυνομίας για πάταξη του παράνομου στοιχήματος.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη του παράνομου στοιχήματος, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, διενήργησαν έρευνα σε πρακτορείο στοιχημάτων, που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι στο εν λόγω πρακτορείο διεξαγόταν παράνομο τυχερό παιχνίδι. Από το υποστατικό κατασχέθηκαν ως τεκμήρια κουπόνια στοιχήματος, το χρηματικό ποσό των €202,50, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένας εκτυπωτής.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Λάνιας διερευνά την υπόθεση.


Συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 26χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και πλαστοπροσωπίας.
Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.


Προσωποκράτηση
Διάταγμα διήμερης κράτησης, εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον 31χρονου που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης τροχαίου δυστυχήματος και άλλων τροχαίων παραβάσεων.
Ο 31χρονος, είχε συλληφθεί τα ξημερώματα σήμερα, μετά από τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη, στη Λεμεσό, οδηγώντας αυτοκίνητο, υπό την επήρεια αλκοόλης, χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδηγού και χωρίς να καλύπτεται από ασφάλεια.
Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε 38χρονη, η οποία νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.
Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.


Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα τετραήμερης κράτησης εναντίον 26χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και πλαστοπροσωπίας.
Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.
 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ