Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΣΙΚΑΠ καλεί τους Ιδιοκτήτες των Κέντρων Αναψυχής Πάφου στην Γενική - Εκλογική του Συνέλευση


Η Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου - ΣΙΚΑΠ-  διοργανώνει την ερχόμενη Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 10 το πρωί την Γενική - Εκλογική του Συνέλευση και καλεί τους ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής να δώσουν το παρών τους. Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συνδέσμου...
 


"Συνάδελφοι,
                          καλείστε να παρευρεθείτε στην Γενική – Εκλογική Συνέλευση του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 στην ταβέρνα ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ  (διπλά από Mac Donalds) Τάφοι των Βασιλέων στις 10.00 το πρωί.

Ελάτε στον Σύνδεσμο για να επιλύσουμε τα πολλά προβλήματά του κλάδου μας. Μόνο μέσα από κοινό αγώνα και κοινή πορεία θα καταφέρουμε να ορθοποδήσουμε και πάλι. Ήμασταν, Είμαστε και πρέπει να παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή της τουριστικής μας βιομηχανίας.

Προβλήματα με τους Δήμους, έκδοση αδειών ποτού, εξεύρεση προσωπικού, άδεια εκπομπής μουσικής είναι μερικά από τα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζουν τα κέντρα αναψυχής της Πάφου και χρήζουν άμεσης προώθησης και επίλυσης.

Συνάδελφοι στηρίξτε το Σύνδεσμο μας ο οποίος λειτουργεί και είναι αναγνωρισμένος, Παγκυπρίως,  εδώ και δεκαετίες. Ελάτε κοντά μας για να μπορέσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, να προχωρήσουμε μπροστά.    
Όλοι την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 στην  ταβέρνα ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ  (διπλά από Mac Donalds) Τάφοι των Βασιλέων στις 10.00 το πρωί, στην Γενική – Εκλογική μας Συνέλευσης.

Όσοι συνάδελφοι θέλουν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για συμμετοχή στο ΔΣ ΣΙΚΑΠ να επικοινωνήσουμε με τον εκτελεστικό γραμματέα του Συνδέσμου στο τηλ 99422527.

Η Γενική Συνέλευση θα ολοκληρωθεί με γεύμα".

Με εκτίμηση

Νεόφυτος Θρασυβούλου
Πρόεδρος

99422527