Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Οι αξίες της επιμόρφωσης του Προσωπικού στην Τουριστική Βιομηχανία


Η συνεχής επιμόρφωσης, η κατάρτιση και ο εμπλουτισμός γνώσεων του προσωπικού είναι η εγγύησης του πραγματικού επαγγελματισμού που θα φέρει στην οποιανδήποτε επιχείρηση τα ποθητά αποτελέσματα. Μπορούμε να καταφέρουμε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στην απαιτητική εποχή που διερχόμαστε. 

1. Στόχος ένα βήμα μπροστά από τον αυξανόμενο ανταγωνισμό; Ναι, γι αυτό το προσωπικό των διαφόρων τμημάτων στην Τουριστική Βιομηχανία πρέπει να είναι σε εγρήγορση ώστε να γνωρίζει και να εφαρμόζει επιπρόσθετες επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες στις νέες απαιτήσεις των σημερινών πελατών και τις τεχνικές των πωλήσεων. Καθώς και οι γενικές γνώσεις όλων των υπαλλήλων για την Τουριστική και Πολιτιστική Κύπρο. 
2. Πού βοηθά η συνεχής επιμόρφωσης του προσωπικού; Όσους έχουν αδυναμίες να τις διορθώσουν εφόσον επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις ικανότητες τους. Ακολουθώντας μεθόδους και συμπεριφορές που θα επιτρέψουν τόσο την αύξηση της παραγωγικότητας όσο και την μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας τους κατά την διαδικασία των καθηκόντων τους και αύξησης των εισοδημάτων της επιχείρησης. Η σωστή επιμόρφωσης του προσωπικού βοηθά ώστε να έχουμε καλύτερες εντυπώσεις μέσα και από τις απόψεις πολλών πελατών στις ηλεκτρονικές ιστοσελίδες δικτυώσεις. 
3. Μειώνονται ζημιές; Βελτιώνοντας τις επαγγελματικές ικανότητες του προσωπικού στις νέες μεθόδους απόδοσης, δεξιοτεχνίας, επαγγελματικής δεοντολογίας και τεχνικής εκτέλεσης των καθηκόντων τους, μειώνουμε την κακή διαχείριση, λειτουργικού εξοπλισμού, έτσι μειώνονται οι ζημιές. Οι πελάτες αποκτούν αυθεντικές ποιοτικές εμπειρίες, ικανοποίησης, δημιουργίας ενθουσιασμού για επιπρόσθετη κατανάλωση των προϊόντων μας. Έτσι δημιουργούμε τον πιστό πελάτη για συνεχιστή προβολής της επιχείρησης μας και επαναλαμβανόμενης χρήση της. Η επιμόρφωσης θα έχει τα σωστά αποτελέσματα εφόσον προσφέρεται από έμπειρους εκπαιδευτές με επαγγελματική πείρα στο τουριστικό αντικείμενο και αναγνωρισμένο από επαγγελματικό σώμα της Κυπριακής Δημοκρατίας. 
4. Ποιο το μεγαλύτερο όφελος; Ότι πετυχαίνουμε πιο εύκολα τους στόχους της οποιανδήποτε επιχείρησης, για άριστα αποτελέσματα στην απαιτητική εποχή που διερχόμαστε. Μόνο η εκπαίδευση, το προϊόν, οι στόχοι και το όραμα μπορούν να οδηγήσουν μια επιχείρηση προς την επιτυχία. Τότε έχουμε το λογικό δικαίωμα αυξήσεις και των τιμών πωλήσεων.

Μιχάλης Δημοσθένους, 
Εμπειρογνώμονας Τουρισμού και Επιμόρφωσης


ELPIS TOURISM & HOSPITALITY SEMINARS
THE SPECIALISTS IN THE ART OF TRAINING IN TOURISM INDUSTRY
P.O. Box 27571 PC 2430 NICOSIA CYPRUS MOB + 357 99657037 TEL: + 357 22355651
Email: elpisseminars@cytanet.com.cy www.elpisseminars.com