Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ παρουσιάζει το μοντέλο Αναστασία Τσαμπαλού



Το νεαρό μοντέλο με πολλές φιλοδοξίες Αναστασία Τσαμπαλού παραχώρησε συνέντευξη στο ΦΙΛΟΞΕΝΟ.  Παρακολουθεί μαθήματα μόντελινγκ στην σχολή Catwalk Modeling school by Natalia Mavromoustaki στην Πάφο. Η Αναστασία μας μίλησε για το μόντελινγκ γενικότερα, για τα μελλοντικά της σχέδια αλλά και για τα όσα έχει καταφέρει στο χώρο, παρά το νεαρό της ηλικίας της.
Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ της εύχεται καλή επιτυχία και θα την στηρίζει σε κάθε της βήμα.




1.    Αναστασία  είσαι από την Πάφο  και ασχολείσαι με το μόντελινγκ. Πες μας μερικά πράγματα για την μέχρι τώρα πορεία σου στο χώρο.
Γεια σας είμαι η Αναστασία Τσαμπαλού είμαι 14 χρονών και κατάγομαι από την Πάφο. Ασχολούμαι με τον χώρο του μόντελινγκ από το 2016 και έκανα πολλές επιδείξεις μόδας και φωτογραφίσεις στην Πάφο και Λεμεσό.



2.  Έχεις λάβει μέρος σε κάποιες διοργανώσεις καλλιστείων και διάφορες επιδείξεις μόδας σε Κύπρο και εξωτερικό και σε ποιες;
Έχω λάβει μέρος σε διάφορες επιδείξεις μόδας στην Κύπρο μέσω της σχολής στην οποία πηγαίνω με τα  καταστήματα Cn Seven,Dominate Stores,Sotris Fabulous Boutique και Maison Anna Dorothea. Μέχρι τώρα δεν έχω λάβει μέρος σε διοργανώσεις καλλιστείων αλλά μελλοντικά το σκοπεύω.


3.   Θες να ασχοληθείς περισσότερο με την πασαρέλα ή με φωτογραφίσεις και γιατί;
Πιστεύω πως ένα σωστό μοντέλο που παίρνει το μόντελινκγ  στα σοβαρά θα πρέπει να ασχοληθεί και να εξελιχθεί και στους δυο τομείς.



4.   Πόσο εύκολο είναι να μπεις και να εξελιχθείς στον χώρο αυτό;
Κατά την γνώμη μου πιστεύω πως για να μπεις και να εξελιχθείς στον χώρο του μόντελινγκ δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται αρκετή προσπάθεια, εξάσκηση και αυτοπεποίθηση. Επίσης, θα πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου και να μην τα παρατάς στα δύσκολα.



5.     Έχεις κάποιες προτάσεις από το εξωτερικό για δουλειά ή σκοπεύεις να πας στο εξωτερικό να εργαστείς;
Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιες προτάσεις από το εξωτερικό για δουλειά και προς το παρόν δεν σκοπεύω να εργαστώ στο εξωτερικό αφού ακόμη πηγαίνω σχολείο.



6.  Η Κύπρος προσφέρεται για να κάνεις καριέρα ως μοντέλο;

Πιστεύω, πως  στην Κύπρο δεν προσφέρονται αρκετές ευκαιρίες όσο στο εξωτερικό για να κάνει κάποιος καριέρα ως μοντέλο.


7. Έχεις κάποιο μοντέλο ως πρότυπο που θες να του μοιάσεις;
Συγκεκριμένα δεν έχω κάποιο μοντέλο ως πρότυπο αλλά παρακολουθώ αρκετά διεθνώς διάσημα μοντέλα μέσω τα social media από τα οποία παίρνω ιδέες για να γίνω καλύτερη.



8.  Έχεις κάνει κάποιες σπουδές στο μόντελινγκ;
Ο χώρος μου στο μόντελινγκ ξεκίνησε όταν πήγα στην σχολή Catwalk Modeling school by Natalia Mavromoustaki όπου εξελίχτηκα ως μοντέλο με την βοήθεια της δασκάλας μου, Ναταλία Μαυρομουστάκη  την οποία ευχαριστώ



9.   Με τι άλλο ασχολείσαι αυτή την περίοδο ή σπουδάζεις;
Αυτή την περίοδο, εκτός από το μόντελινγκ και το σχολείο ασχολούμαι με το μπαλέτο και το σύγχρονο χορό.