Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Εκπαιδεύτηκαν σε θέματα τουρισμού τα μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης


Η επιτυχής ανταπόκριση της Αστυνομίας, στις απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας, περνά μέσα από τη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση των μελών της. Γι’ αυτό και η Αστυνομία Κύπρου, δηλώνει πίστη στο δόγμα της διαρκούς επιμόρφωσης των μελών της.


Με βάση το δόγμα αυτό, μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης, συμμετείχαν χθες στο πρώτο ειδικό σεμινάριο, με θέμα το ρόλο της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης, στον τομέα του τουρισμού. Το σεμινάριο, διοργανώθηκε από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, στην αίθουσα τελετών του Κοινοτικού Συμβουλίου Ζυγίου. Στόχος του ήταν η ανάπτυξη δεξιοτήτων, από πλευράς αστυνομικών, στο χειρισμό προβλημάτων που ενδεχομένως προκύπτουν κατά την τουριστική περίοδο, αλλά και γνώσεων για σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος στην Κύπρο.    

Εισηγητής του ειδικού σεμιναρίου ήταν ο σύμβουλος Τουρισμού και επιμόρφωσης Μιχάλης Δημοσθένους, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Βοηθός Αρχηγός (Δ) Αστυνομίας κ. Χριστάκης Μαυρής και η Διευθύντρια Τουρισμού του Τμήματος Διασφάλισης Ποιότητας του ΚΟΤ κ. Αννίτα Δημητριάδου.