Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Έξι μήνες για ραντεβού με Ωριλά στο Νοσοκομείο Πάφου...!



"Απίστευτη ταλαιπωρία για τους ασθενείς...!", τονίζει ο πρόεδρος του Διαβητικού Συνδέσμου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης.


       Μεγάλη ταλαιπωρία αντιμετωπίζουν δεκάδες ασθενείς στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, οι οποίοι θέλουν να τους δει Ωτορινολαρυγγολόγος , αφού πέραν από το γεγονός ότι απαιτείται περίοδος...6 μηνών για να κλείσει κάποιος ραντεβού, χρειάζονται  και...γερά νεύρα, αφού ο μοναδικός γιατρός βλέπει καθημερινά ασθενείς, πέραν των δυνατοτήτων του...! Ο πρόεδρος του Παγκύπριου Διαβητικού Συνδέσμου Πάφου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης τονίζει χαρακτηριστικά: "Η ταλαιπωρία, στην οποία υπόκεινται καθημερινά πάρα πολλοί ασθενείς είναι πραγματικά απίστευτη...!Από το 2007 ο Ωτορινολαρυγγολόγος Γιώργος Λεοντής, είναι ο μοναδικός γιατρός, o οποίος εργάζεται δίνοντας και την ψυχή του στο Νοσοκομείο Πάφο και με μια λέξη είναι ήρωας...! 

Πέραν από το γεγονός ότι για να κλείσει κάποιος ασθενής ραντεβού απαιτούνται...6 μήνες, ο γιατρός  Γιώργος Λεοντής εξετάζει καθημερινά 40 με 50 ασθενείς, γεγονός απαράδεκτο και αντιεπαγγελματικό. Από το Υπουργείο Υγείας, εδώ και ένα χρόνο έχουν υποσχεθεί ότι θα τοποθετήσουν  και δεύτερο γιατρό όμως κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμη γίνει...! Και καταλήγει ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης:

 "Ως Παγκύπριος Διαβητικός Σύνδεσμος Πάφου, κάνουμε έκκληση στον αρμόδιο υπουργό υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου, ο οποίος έχει δείξει μέχρι σήμερα ότι είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες, όπως ενσκήψει άμεσα στο πολύ σοβαρό αυτό πρόβλημα και να τοποθετήσει τις αμέσως επόμενες μέρες, δεύτερο Ωτορινολαρυγγολόγο, γιατί κάτι τέτοιο είναι περισσότερο από επιτακτική ανάγκη...!