Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Αποκαλυπτική η Στέλλα Μπεζαντάκου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΦΙΛΟΞΕΝΟ



Για όλους και για όλα μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε η τραγουδίστρια Στέλλα Μπεζαντάκου  στο ΦΙΛΟΞΕΝΟ. Έμπειρη πλέον στο χώρο, αναφέρθηκε για την πορεία της στο τραγούδι, για τις εμφανίσεις της σε διάφορα μαγαζιά, για το ότι είχε αποσυρθεί για λίγο καιρό αλλά και την προσωπική της ζωή. Η σέξι και πληθωρική τραγουδίστρια κάνει τα μελλοντικά της σχέδια και αναμένεται να τη δούμε σε μεγάλες πίστες των Αθηνών αλλά και στο θεατρικό σανίδι.

Tο Instagram της Στέλλας είναι   https://www.instagram.com/stella_mpez/?hl=el και η σελίδα της στο facebook https://www.facebook.com/stellampezantakouofficial/





-Στέλλα το όνομά σου έγινε γνωστό μέσα  από ένα reality πριν περίπου 18 χρόνια. Τι έχεις πετύχει μέχρι σήμερα;
Κατάφερα να κτίσω μια καριέρα που άντεξε όλα αυτά τα χρόνια..και δεν ήμουν ένας κομήτης διασημότητας ως συνήθως..Δεν βγήκα από κάποιο ταλεντ σοου αλλά από ένα απλό ριάλιτι...που είναι ακόμη πιο δύσκολο..Η πορεία μας δείχνει και την αξία μας τελικά...Στο είδος που ασχολήθηκα τα έχω καταφέρει επιτυχώς αν και έχω να δείξω πολλά ακόμη στο κοινό μου.

-Μπορούμε να πούμε ότι από τότε μέχρι σήμερα είσαι στην επικαιρότητα;
Αυτή την ερώτηση μην τη θέτεις σε έμενα...αλλά στον απλό κόσμο. Για να μου παίρνεις μια συνέντευξη μετά από 18 χρόνια και να εμφανίζομαι στις μεγαλύτερες τηλεοπτικές εκπομπές υποθέτω πως ναι...Έξαλλου ποτέ δεν σταμάτησαν να με χαιρετούν στο δρόμο απλοί άνθρωποι και να μου εκφράζουν τον θαυμασμό τους..Όλα τα οφείλω σε αυτούς ..όχι στο ριαλιτι..Αν ο κόσμος δεν με στήριζε δεν θα υπήρχα 18 χρόνια όπως έχει συμβεί σε εκατοντάδες άλλους συμμετέχοντες..

-Κάνεις καριέρα ως τραγουδίστρια. Για κάποια χρόνια είχες αποχή από το τραγούδι. Γιατί;
Απείχα για δυο λογούς . Πρώτον γιατί είχα υπερεκτεθεί λέγω της τότε απειρίας μου και είχα να το πω απλά μπουχτίσει..από όλα αυτόν τον πανικό που γινόταν γύρω από το όνομα μου..Διαστρέβλωναν την εικόνα μου και έπρεπε να αποτραβηχτώ για να κάνω έπειτα πιο σταθερά βήματα. Δεύτερον και σπουδαιότερο  γιατί έδωσα προτεραιότητα στην προσωπική μου ζωή, εφόσον στάθηκα τυχερή και βρήκα τον άνθρωπο μου...Δεν το μετάνιωσα ποτέ...για μένα πρώτα μετράνε οι ανθρώπινες αξίες στη ζωή μου και έπειτα όλα τα αλλά..Εγώ επέλεξα να φύγω ..και εγώ ξαναεπιλέγω να γυρίσω με επιτυχία ευτυχώς.

-Σε τι είδους μαγαζιά εμφανίζεσαι; Γεμίζουν τα μαγαζιά; Σε ψάχνει ο κόσμος;
  Αυτό το διάστημα εμφανίζομαι σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο...από κλαμπάκια μέχρι μπουζουξίδικα..Με τις εμφανίσεις μου ασχολείται αποκλειστικά και μόνο ο μάνατζερ μου ..διότι λόγο στούντιο και  πολλαπλών υποχρεώσεων κτλ..ο χρόνος μου είναι περιορισμένος..Έξαλλου, πλέον έχω μια υπέροχη ομάδα συνεργατών και νοιώθω πολύ ευλογημένη για αυτό.

-Είσαι μια σέξι γυναίκα. Πως σε αντιμετωπίζει ο αντρικός πληθυσμός;
 Ο αντρικός πληθυσμός με αντιμετωπίζει όπως θα αντιμετώπιζε μια σέξι πληθωρική γυναίκα..και ως ένα σημείο το καταλαβαίνω.. Όταν όμως ξεφεύγουν αυτοί μειώνονται στα μάτια μου όχι εγώ.. Έξαλλου οι άντρες δεν είναι όλοι ίδιοι ..υπάρχουν πολλά αξιόλογα άτομα που οποιοδήποτε κομπλιμέντο θέλουν να σου εκφράσουν το κάνουν με τρόπο αξιοσημείωτο..Στην δουλειά μου υποδύομαι έναν ρόλο..στην καθημερινότητα μου δεν είμαι όλη μέρα με άψογο μακιγιάζ, 15ποντα ,και σουπερ μίνι..Την δουλειά μου την σέβομαι και την αγαπώ.

-Κάνεις εμφανίσεις στην Επαρχία αλλά και στο εξωτερικό;
  Ναι κάνω εμφανίσεις όπου κρίνει σωστό ο μάνατζερ μου ..φυσικά και επαρχία..υπάρχει βεβαία και μεγάλη πιθανότητα μετά το Πάσχα να βρίσκομαι και σε γνωστό μαγαζί των Αθηνών..Το ότι δεν έχω ξεκινήσει ακόμη παρά τις προτάσεις που έχω είναι δική μου επιλογή γιατί έχω δώσει προτεραιότητα  στην δισκογραφική μου δουλειά ...Έχω πλάνο πλέον δεν βιάζομαι ..η εμπειρία αυτή των 18 ετών με έχει κάνει πιο συνετή στη δουλειά μου.

-Είναι δύσκολες οι εποχές για τους καλλιτέχνες στο χώρο σου; Είναι καλές οι αμοιβές;
 Δεν έχει καμία σχέση η εποχή η τώρα με την τότε..Εννοείται πως τα νούμερα των αμοιβών έχουν αλλάξει ριζικά για όλους τους τραγουδιστές και γενικότερα για όλο τον πληθυσμό της Ελλάδας..Παρόλα αυτά  όταν αγαπάς αυτό που κάνεις και επιμένεις πάντα βρίσκεται λύση...Άλλωστε για μένα στη ζωή μου παρόλες τις φήμες που με κυνηγούν κατά καιρούς, ποτέ δεν ήταν πρωταρχικός στόχος τα χρήματα .

-Στα άμεσα σχέδια με τον άντρα σου είναι να κάνετε παιδί;
Ποτέ δεν έκανα σχέδια για να κάνω παιδί..Το παιδί το θεωρούσα ως καρπό ενός δυνατού ερώτα ..ο σύζυγος μου με ενέπνευσε για αυτό αλλά δυστυχώς  δεν μπόρεσε να συμβεί..Το αφήνω στην άκρη,  πιστεύω πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται..και ήταν και αυτό ένα έναυσμα να γυρίσω στη νύχτα..Αν γινόμουν μανούλα με την ωριμότητα που έχω τώρα θα καθόμουν με το  παιδί μου να το μεγάλωνα τουλάχιστον για τα πρώτα χρόνια..και απορώ που υπάρχουν μητέρες που ακόμη δεν σαραντίζουν επιστρέφουν στις πίστες..ανήκουστο...για μένα.

-Μπορεί να σε δούμε και σε κάποιο σίριαλ ή ταινία ως ηθοποιό;
 Από μικρή ήθελα να ασχοληθώ με το χώρο της υποκριτικής και της παρουσίασης ..για αυτό φέτος θα κάνω το μεγάλο βήμα και θα γραφτώ σε μια δραματική σχολή...θα με γεμίσει .Μου αρέσει να εξελίσσομαι.  Είχα κατά καιρούς και έχω προτάσεις από παράγοντες του θεάτρου να συμμετάσχω , αλλά ήθελα να νοιώθω η ίδια έτοιμη..δεν με ενδιαφέρει μόνο η προβολή και η δημοσιότητα σε αυτό αλλά η ουσία του όλου θέματος.

-Έχεις βάλει κάποιους στόχους για το μέλλον;  
 Εκτός της υποκριτικής ..κάνω ρεμιξ το πρώτο και αγαπημένο σε όλους τους φαν μου τραγούδι  « Σαν μπλουζάκι» ..και επιτέλους θα οπτικοποιηθεί στο πρώτο του ανατρεπτικό videοclip ...Χορογραφείται....και θα συμμετέχει μια ομάδα ταλαντούχων  χορευτών. Στην παρουσίαση του λοιπόν θα δείτε μια Στέλλα όπως δεν την έχετε δει όλα αυτά  τα 18 χρόνια...Ο μεγαλύτερος στόχος όμως που έχω πια στην ζωή μου είναι να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος.




























Το φωτογραφικό υλικό μας έδωσε η ίδια η Στέλλα Μπεζαντάκου την οποία και ευχαριστούμε τόσο για τις φωτογραφίες όσο και για τη συνέντευξη.