Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Ένοπλος σε μπαλκόνι διαμερίσματος


Συναγερμός έχει σημάνει από το απόγευμα στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ακρόπολης. Ένοπλος άντρας έχει «ταμπουρωθεί» σε διαμέρισμα. Σε εξέλιξη βρίσκονται εδώ και ώρες διαπραγματεύσεις μεταξύ του άντρα και της Αστυνομίας, οι οποίες όμως δεν έχουν μέχρι στιγμής καρποφορήσει 

Ο άντρας είναι ηλικίας μεταξύ 55 και 60 ετών και εναντίον του οποίου φέρεται να εκκρεμεί διάταγμα για υποχρεωτική νοσηλεία σε ψυχιατρείο. Κρατάει ένα κυνηγετικό όπλο και βρίσκεται στο μπαλκόνι πολυκατοικίας στη λεωφόρου Στασίνου, ενώ φέρεται να έχει στην κατοχή του αριθμό κυνηγετικών όπλων. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το μπαλκόνι ακούγεται κλασική μουσική στη διαπασών.
 
Στη σκηνή βρίσκονται πάνοπλοι αστυνομικοί που φορούν και αλεξίσφαιρα, ενώ μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο κατά πόσο έχει θέσει κάποιο αίτημα ενώπιον των Αρχών. Εκεί βρίσκονται επίσης και μέλη της Πυροσβεστικής, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, όπως και γείτονες του άντρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας φέρεται μάλιστα, να απείλησε με όπλο πριν από μερικές μέρες, μία γειτόνισσα του.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται από παρακείμενους δρόμους.