Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Δυναμική παρέμβαση Πιττοκοπίτη μετά την απόπειρα απαγωγής δύο ανηλίκων στη Χλώρακα



Έντονη ήταν η παρέμβαση του βουλευτή ΔΗΚΟ Πάφου Χαράλαμπου Πιττοκοπίτη μετά την απόπειρα απαγωγής  ανήλικων από δύο Σύριους στη Χλώρακα.    Ο κ. Πιττοκοπίτης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook...  

Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ από το 2015 είχε επισημάνει, μετά από καταγγελίες αναγνωστών του, διάφορες άσχημες συμπεριφορές αλλοδαπών Αραβικής καταγωγής στην Πάφο αλλά δυστυχώς οι αρμόδιοι δεν είχαν κάνει καμμία ουσιαστική παρέμβαση. Έτσι, φτάσαμε μέχρι αυτό το σημείο. Γεροσκήπου, Χλώρακα , Έμπα και όχι μόνο να αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα.  

Δείτε τις αναρτήσεις που είχα κάνει ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΕΔΩ κι ΕΔΩ


Διαβάστε την παρέμβαση Π. Πιττοκοπίτη

"Με αφορμή και τα πρόσφατα δυσάρεστα γεγονότα στη Χλώρακα στα οποία εμπλέκονται αλλοδαποί Αραβικής καταγωγής επικοινώνησα σήμερα τόσο με τον Υπουργό Εσωτερικών Νίκο Νουρή όσο και με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Πενταρά στους οποίους μετέφερα την ανησυχία και αγανάκτηση των κατοίκων Χλώρακας και την έκκληση τους όπως το Κράτος παρέμβει άμεσα για αποκατάσταση της τάξης και του αισθήματος ασφάλειας μεταξύ των κατοίκων της κοινότητας.


Ο κος Νουρής με διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο του έχει πρόσφατα τροχιοδρομήσει διαδικασίες και μέτρα τόσο για να τεθεί φραγμόςστις μεταναστευτικές ροές προς τις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου όσο και για την διαχείριση όσων αλλοδαπών βρίσκονται ήδη στο νησί.

Τόνισα στον κο Υπουργό ότι πρέπει να επιδειχθεί ιδιαίτερη προσοχή σε συγκεκριμένες κοινότητες της Πάφου όπου ήδη έχουν δημιουργηθεί άτυπα " γκέτο" με την εγκατάσταση μεγάλου αριθμού αλλοδαπών Αραβικής καταγωγής
 ( Χλώρακα ,Έμπα, Γεροσκήπου).

Για το θέμα είμαι σε συνεχή επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Κ Σ Χλώρακας Νικόλα Λιασίδη και τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου και ήδη έχει διευθετηθεί την προσεχή Δευτέρα συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου για ανταλλαγή σκέψεων και λήψη μέτρων για να προλάβουμε τα χειρότερα.
Η ασφάλεια των συμπολιτών μας ευθύνη όλων μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου