Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Άστραψε και βρόντηξε ο Φύτος

Πυρ και μανία οι επιχειρηματίες της επισιτιστικής βιομηχανίας, μετά τις καταγγελίες που έχει αρχίσει αναντίον τους η αστυνομία αλλά και για το γεγονός πως είναι στο στόχαστρο των Αρχών τη στιγμή που ο κύκλος εργασιών τους είναι ιδιαίτερα χαμηλός. 

Ο πρόεδρος της Παγκύπριας  ομοσπονδίας συνδέσμων ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής ΟΣΙΚΑ Νεόφυτος Θρασυβούλου  δήλωσε ότι στο PAFOS LIVE σωστά η αστυνομία προχωρεί στις καταγγελίες στα πλαίσια των κανονισμών για περιορισμό της πανδημίας.

Όμως σε ότι αφορά την μη εξασφάλιση των απαραίτητων αδειών από τα κέντρα αναψυχής ο  Νεόφυτος Θρασυβούλου έκανε λόγο για χρονοβόρες διαδικασίες.

Όπως είπε, για μεγάλο χρονικό διάστημα, όσο διαρκούσε η κατάσταση έκτακτης ανάγκης όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες υπολειτουργούσαν. Και ακόμη και τώρα υπολειτουργούν, συμπλήρωσε.

Εισήγηση της ομοσπονδίας κέντρων αναψυχής είναι να επανεκδοθούν οι άδειες σε όσους ιδιοκτήτες είχαν σε ισχύ άδειες μέχρι το τέλος του 2019 προκειμένου να δοθεί ο χρόνος και στους καταστηματάρχες αλλά και στις υπηρεσίες να εκδώσουν τις νέες άδειες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου