Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Rapid tests και σήμερα στην Πάφο

 Σε δύο σημεία θα λειτουργήσουν σήμερα, Δευτέρα, μονάδες δειγματοληψίας για τον πληθυσμιακό έλεγχο με rapid tests στην Πάφο, ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τη Δευτέρα οι μονάδες δειγματοληψίας θα βρίσκονται στην Πάφο στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολίτη, στην Λεωφόρο Ελευθέριου Βενιζέλου, από τις 8.30πμ μέχρι 5.00μμ και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Έμπας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων από τις 8.30πμ – 5.00μμ.
Εξάλλου, χτες στην Πάφο διενεργήθηκαν 637 rapid test εκ των οποίων τα 10 ήταν θετικά. Συγκεκριμένα, διενεργήθηκαν στην Πάφο 431 rapid test, όπου εντοπίστηκαν 8 θετικά αποτελέσματα και στη Γεροσκήπου 206 test, όπου εκτοπίστηκαν 2 θετικά αποτελέσματα. Το ποσοστό θετικότητας είναι 1,57% .Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα και με προτεραιότητα, όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής.
Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30’ από τη δειγματοληψία.
Το Υπουργείο Υγείας ευχαριστεί τις Τοπικές Αρχές για την προθυμία και τη συνεργασία που προσφέρουν.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου