Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Σε δραματική κατάσταση βρίσκονται τα κέντρα αναψυχής της Πάφου

 

Σχεδόν άδεια παρέμειναν τα κέντρα αναψυχής Πάφου τις ημέρες των Χριστουγέννων. Ο πρόεδρος του συνδέσμου ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής Πάφου κάνει λόγο για μείωση πέραν του 70% σε σχέση με προηγούμενες χρονιές και καλεί την πολιτεία να επανεξετάσει τα μέτρα για περιορισμό της πανδημίας. 


Μαζικές ακυρώσεις  κρατήσεων καταγράφηκαν στα κέντρα αναψυχής της επαρχίας Πάφου την περίοδο των Χριστουγέννων σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΙΚΑΠ Άγγελο Ονισιφόρου.

Λόγο των μέτρων, σύμφωνα με τον σύνδεσμο ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής, πολλά μέλη τους  δεν μπόρεσαν να λειτουργήσουν τα καταστήματα τους.  Άγγελος Ονισιφόρου ,πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ ανέφερε ότι πολλοί συνάδελφοι του λόγο των μέτρων δεν μπόρεσαν να λειτουργήσουν τις επιχειρήσεις τους ενώ όσοι λειτούργησαν είδαν τον όγκο της εργασίας τους να μειώνεται μέχρι και 70% από αντίστοιχες περιόδους προηγούμενων χρόνων.

Η ίδια δραματική κατάσταση διαφαίνεται και για το υπόλοιπο της γιορτινής περιόδου αφού όσοι από τους συναδέλφους του παραμένουν σε λειτουργία, δέχονται ακυρώσεις και για την εορταστική περίοδο της Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με τον κ.Ονισιφορου,  που ζήτησε από την πολιτεία την χαλάρωση των περιορισμών.

Ο υπουργός υγείας δήλωσε ότι επι του παρόντος όχι μόνο δεν συζητείται θέμα χαλάρωσης των μέτρων αλλά αντίθετα αυστηροποίησης τους. Οι καταστηματάρχες  αντιλαμβάνονται, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΙΚΑΠ , ότι η ανθρωπότητα μαστίζεται από  μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση η οποία ωστόσο,  δεν θα πρέπει να μετατραπεί και σε μια ανάλογη οικονομική κρίση.  


*Οι δηλώσεις του προέδρου του ΣΙΚΑΠ παρουσιάστηκαν και σε ρεπορτάζ στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ. 


https://pafoslive.com.cy/%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%bf-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%bb%ce%ae%ce%b3%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%ad%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%88%cf%85%cf%87%ce%ae%cf%82-%cf%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου