Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία. Βραβεύτηκε η Σταυρούλα Νικολάου της Prestige Show Production

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία, όπου παρευρέθηκαν πολλοί επώνυμοι αστέρες του κινηματογράφου, όπως οι Brad Pitt, George Clooney, Jennifer Lopez, Lady Gaga, Angelina Jolie και άλλοι, οι οποίοι περπάτησαν στο κόκκινο χαλί. Ανάμεσά τους ήταν και τα μοντέλα της Prestige Show Production, με τη Σταυρούλα Νικολάου, που ήταν προσκεκλημένες από τους διοργανωτές του Φεστιβάλ.

Στις 2 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε μεγάλη εκδήλωση βράβευσης **Awards I Success Fashion**, με gala dinner και after party στο πολυτελές ξενοδοχείο **CA SAGRETTO** στη Βενετία, όπου παρευρέθηκαν αρκετοί επώνυμοι του Φεστιβάλ. Στην επίδειξη μόδας συμμετείχαν διάσημοι διεθνείς σχεδιαστές, όπως η **Haruko Mitori** από την Ιαπωνία, με το brand **Mitori Paris**, που βραβεύτηκε ως η καλύτερη σχεδιάστρια μόδας του Φεστιβάλ Βενετίας 2024. Συμμετείχαν επίσης ο **Joseph Auren** από την Αμερική και η **Ioanna Galin** από τη Ρουμανία.

Η κυρία Σταυρούλα Νικολάου βραβεύτηκε για την άψογη διοργάνωση των εκδηλώσεων στη Βενετία το 2024. Όλα τα μοντέλα ήταν της Prestige Show Production. Ακολούθησαν gala dinner και after party. Η τηλεοπτική παραγωγή ήταν της Fashion TV, με συνδιοργανωτές την Prestige Show Production. Την εκδήλωση κάλυψαν διεθνή ΜΜΕ.

Η Σταυρούλα Νικολάου ευχαρίστησε όλα τα ΜΜΕ για την υποστήριξή τους, καθώς και τους κομμωτές, μακιγιέρ, σχεδιαστές μόδας, μοντέλα, φωτογράφους, κινηματογραφιστές , χορηγούς και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Το φωτογραφικό εξασφαλίσαμε από την κ. Σταυρούλα Νικολάου. 









DR  Varvara  Poursanidou - Beauty Cosmetologist στα μοντέλα της Prestige models production 











DR. Katerina Bolova Miss Eurasia Russian










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου