Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Μια στο καρφί… και μια στο πέταλο


«Αν δεν είναι αρκετά όλα αυτά που γράφουμε κι αυτά που γράψαμε, για να σταματήσει η παράνοια των τρισεκατομμυρίων, τότε μάλλον τίποτε δεν μπορεί να σώσει τον Ελληνισμό. Είμαστε για τα σίδερα». Φ.Α



Ο Σώρρας στην Κύπρο
Ο Αρτέμης Σώρρας, του οποίου η περιουσία σύμφωνα με τα όσα λέγει κατά καιρούς πρέπει να ανέρχεται – με ήπιους υπολογισμούς – σε τουλάχιστον 30 (τριάντα) τρισεκατομμύρια δολάρια (δεν βάλαμε εξ επίτηδες τα μηδενικά μην χάσετε το μέτρημα) πήγε ξανά στην Κύπρο πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα. Όχι, δεν κατέβηκε στη Λάρνακα με το ιδιωτικό του liar jet, ούτε τον συνόδευαν αστυνομικοί πάνοπλοι, όπως εκείνα τα 5ψωροδισεκατομμύρια ευρώ που μας έστειλε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Ήλθε με το αεροπλάνο της γραμμής, όπως θα ερχόταν πάνω κάτω κι Ιησούς Χριστός, που μπήκε στα Ιεροσόλυμα καβάλα στο γάιδαρο.
Κι ενώ έπρεπε ευλόγως να τύχει υποδοχής ανάλογης του Αποστόλου Παύλου στην … Πάφο, βρέθηκαν κάποιοι, μεταξύ τους και βετεράνος πολιτικός, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρο, αλλά και μεγάλο κανάλι, να τον υποδεχθούν μετά Βαΐων και κλάδων και να του δώσουν βήμα να μιλήσει για πουλημένες κυβερνήσεις και πολιτικούς (συμπεριλαμβανομένων του νυν και του τέως προέδρου), υπουργών κλπ.
Τόσο μεγάλη είναι τελικά η απελπισία και απόγνωση των Κυπρίων (έστω και ολίγων) για να δεχθούν να ακούνε μία ομάδα η οποία  αρνείται να παράσχει το παραμικρό στοιχείο ότι δεν είναι τσαρλατάνοι; Ή τόσο τεράστια είναι η ανευθυνότητα ορισμένων, ακόμη και υπευθύνων, αρά δίκαια έφτασε η χώρα στη δεινή θέση που είναι σήμερα;
ΚΑΡ.ΦΙ.
Εμείς τα γράψαμε
Ο Αρτέμης Σώρρας (εκ Πάτρας) λοιπόν κι η ομάδα του (οι γνωστοί ομογενείς από την Αμερική) έκαναν την εμφάνισή τους στην Κύπρο το Σεπτέμβριο, αφού προανήγγειλανμέσω περιφερειακού ελλαδικού τηλεοπτικού σταθμού την προσφορά για δανειοδότηση της Ελλάδας με 600 δισεκατομμύρια δολάρια και της Κύπρου με 10, εκ των οποίων θα έδινε το ένα για τόκους. Αυτό δεν ήχησε καλά και η προσφορά … πενταπλασιάστηκε και με μηδενικό επιτόκιο. Ο τέως πρόεδρος της Κύπρου απέφυγε – ευτυχώς – την παγίδα να τους συναντήσει και τους παρέπεμψε σε εμπειρογνώμονες του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίοι ζήτησαν τους κωδικούς των υποτιθεμένων ομολόγων, για να αποδείξουν ότι «λεφτά υπάρχουν».
Αλλά η ομάδα ζήτησε πρώτα να υπογραφεί συμφωνία. Οπότε το πράγμα σταμάτησε εκεί. Μετά ακολούθησαν τα δημοσιεύματα της Greek News, που με στοιχεία αποδείκνυε ότι λεφτά δεν υπήρχαν. Τα λεφτά ήταν «διεθνείς συναλλαγματικές», κατασκευάσματα ενός διαγραφέντος δικηγόρου της πολιτείας Ουάσιγκτον, του ΣτίβενΒόζνυ.
Πού τα βρήκε τα λεφτά ο Πατρινός Σώρρας, ιδιοκτήτης μάντρας αυτοκινήτων; Οι συνεργάτες του έλεγαν σε δημόσιες ομιλίες (υπάρχουν στο YouTube) ότι πούλησε στη ΝΆΣΑ τεχνολογία γνωστή στους … αρχαίους Ελληνες και έτσι πέταξε διαστημόπλοιο χωρίς καύσιμα!!!
Δημοσιεύσαμε και διάψευση της αρμόδιας Τράπεζας του Μοντρεάλ, που χαρακτήριζε αναξιόπιστα τα περί κατάθεσης εκεί των 650 δισεκατομμυρίων. Τι άλλο δηλαδή θα πρέπει να κάναμε για να μην γίνονται και στην Κύπρο παρελάσεις γελοιότητας και πανηγυρικές εμφανίσεις ενός … βαρύμαγκα του Ψειρή, που έλεγε σε κυπριακό τηλεοπτικό σταθμό χωρίς κανείς να του πει «τι λες ρε», ότι κατέθεσε για την Κύπρο «πέντε τεμάχια των 10 δις. το ένα»;
ΚΑΡ.ΦΙ.
Επικίνδυνα παιγνίδια
Στις επιστολές θα διαβάσετε αναλυτικά ένα γράμμα που συνυπογράφουν, ο καθηγητής Θεόδωρος Καρυώτης, ο απόστρατος αξιωματικός Αεροπορίας Γεώργιος Γιαβής, ο επιχειρηματίας από τη Βοστόνη Γεώργιος Γιαλτουρίδης κι ο γιατρός Ελευθέριος Ρήνος, από τη Ρόδο. Όλοι τους ευυπόληπτοι Έλληνες, τρεις εκ των οποίων είχαν συνεργαστεί για λίγο με τους κ.κ. Σώρρα και Λαμπράκη – πριν τους πάρουν είδηση, στην άλλη περίπτωση της «Τράπεζας Ανατολής».
Την επιστολή συνοδεύουν και 6 έγγραφα που αποκαλύπτουν την προέλευση και πορεία των «συναλλαγματικών» αυτών, που δείχνουν χρεόγραφα άχρηστα, χωρίς καμία αξία, τα οποία στηρίζονται σε ακάλυπτες συναλλαγματικές που δημιούργησε ένας αμερικανός πρώην δικηγόρος, ο Stephen Louis Wozny, στηριζόμενος σε θεωρίες συνωμοσίας και μόνο. Οι θεωρίες αυτές έχουν κριθεί στα αμερικανικά δικαστήρια και έχει ζητηθεί από τον κ. Wozny να απευθυνθεί σε ψυχίατρο.
Το πρώτο είναι η Διεθνής Συναλλαγματική – International Bill of Exchange στο ποσό των 48 δισεκατομμυρίων 926 εκατομμυρίων δολαρίων, που θα «δανείσει» στην Κύπρο ο Σώρρας, προέρχεται από το ανυπόστατο χρέος που δημιούργησε ο Stephen LouisWozny. Αυτό είναι ένα από τα χρεόγραφα που χρησιμοποιούν ο Αρτέμιος Σώρρας και ο Εμμανουήλ Λαμπράκης και τα οποία έδωσαν επίσημα σε ενδιαφερόμενους οι αρχές της Πολιτείας της Washington.
Το δεύτερο «δήλωση UCC3 τροποποίησης χρέους». Δηλαδή ότι το ανυπόστατο χρέος μεταβιβάζεται από την offshore εταιρεία Red Panther Limited (του Βόζνυ) στον ΑρτέμιοΣώρρα.
Το τρίτο, εξουσιοδότηση (Power of Attorney) μέλους της ομάδας προς τον ΑρτέμιοΣώρρα, που του παρέχει εξουσιοδότηση διαχείρισης και πώλησης των συγκεκριμένων παράνομων, αστήρικτων και ακάλυπτων συναλλαγματικών.
Το τέταρτο, μονομερές τιμολόγιο από τον Stephen Louis Wozny που δείχνει την προέλευση των “χρημάτων”: η δημιουργία του εικονικού “χρέους” των 2.85 τρισεκατομμυρίων δολαρίων από τον κ. Wozny έγινε στη βάση της ανάρτηση της διαγραφής του από την επίσημη ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington.Θεωρεί ότι πρέπει να λάβει 2.85 τρισεκατομμύρια δολάρια, χωρίς δικαστική απόφαση, γιατί το όνομα του είναι trademark!
Υπάρχουν και δύο ακόμη όπως θα διαβάσετε. Εμείς απλά ρωτούμε: Αν δεν είναι αρκετά όλα αυτά που γράφουμε κι αυτά που γράψαμε, για να σταματήσει η παράνοια των τρισεκατομμυρίων, τότε μάλλον τίποτε δεν μπορεί να σώσει τον Ελληνισμό. Είμαστε για τα σίδερα.
ΚΑΡ.ΦΙ.

Να σταματήσουν τα επικίνδυνα παιχνίδια με τα ακάλυπτα “αμερικάνικα ομόλογα” των 600 δις
May 6, 2013 By Greek News

Κύριε Διευθυντά
Η Κύπρος βρίσκεται σε μια πολύ δυσχερή θέση, ακολουθώντας τη γενικότερη παγκόσμια κρίση, και προσπαθώντας να επιτύχει μια βιώσιμη λύση για την οικονομική δυσπραγία. Η πορεία και οι πολιτικές αποφάσεις των επόμενων ωρών σίγουρα είναι δύσκολες και θα αποβούν σημαντικές για το μέλλον, όχι μόνο της Κύπρου, αλλά και της Ευρώπης γενικότερα.
Αυτή την κρίσιμη στιγμή, αυτές τις δύσκολες ώρες, πρέπει να αποφύγουμε τεχνητές κρίσεις και προσπάθειες διχασμού, από όπου και αν προέρχονται. Είναι δεδομένο ότι συγκεκριμένη ομάδα προσπαθεί να οδηγήσει στην πόλωση και σε μεταβολή του πολιτικού σκηνικού, σε βάρος όλων των υγιώς σκεπτόμενων πολιτών, ανεξάρτητα των πολιτικών-κομματικών πεποιθήσεων τους.
Η πρόταση δανειοδότησης προς την Κυπριακή Κυβέρνηση από την οργάνωση End NationalDebt εκφράστηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2012, σε συνάντηση της οργάνωσης με μέλη του Υπουργείου Οικονομικών της Κύπρου. Εκ μέρους της οργάνωσης αυτής παρέστησαν ο Αρτέμιος Σώρρας, ο Εμμανουήλ Λαμπράκης, ο Νικόλαος Γεωργαντζάς, ο ΚωνσταντίνοςΣαμπράκος, ο οικονομολόγος Ιωάννης Κότταρης, ο νομικός σύμβουλος Γεώργιος Παπαδάκης, και οι οικονομολόγοι Βίκυ Χαραλάμπους και Μάριος Έλληνας.
Τα έγγραφα που αποκαλύπτουν την προέλευση και πορεία των συναλλαγματικών αυτών είναι πλέον στα χέρια μας. Τα χρεόγραφα αυτά είναι άχρηστα, χωρίς καμία αξία και στηρίζονται σε ακάλυπτες συναλλαγματικές που δημιούργησε ένας αμερικανός πρώην δικηγόρος, ο StephenLouis Wozny, στηριζόμενος σε θεωρίες συνωμοσίας και μόνο. Οι θεωρίες αυτές έχουν κριθεί στα αμερικανικά δικαστήρια και έχει ζητηθεί από τον κ. Wozny να απευθυνθεί σε ψυχίατρο.
Τα έγγραφα που αποκαλύπτουν την απάτη και πρέπει να προωθηθούν στις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι:
1.Διεθνής Συναλλαγματική – International Bill of Exchange στο ποσό των 48 δισεκατομμυρίων 926 εκατομμυρίων δολαρίων, προερχόμενη από το ανυπόστατο χρέος που δημιούργησε οStephen Louis Wozny. Αυτό είναι ένα από τα χρεόγραφα που χρησιμοποιούν ο ΑρτέμιοςΣώρρας και ο Εμμανουήλ Λαμπράκης και τα οποία έχουμε στην κατοχή μας, επίσημα από τις αρχές της Πολιτείας της Washington. Αυτό είναι το ακριβές ποσό που δήλωσε πως θέλει να δανείσει στην Κύπρο η συγκεκριμένη οργάνωση.
2.Δήλωση UCC3 τροποποίησης χρέους: το ανυπόστατο χρέος μεταβιβάζεται από την offshoreεταιρεία Red Panther Limited στον Αρτέμιο Σώρρα.
3.Εξουσιοδότηση (Power of Attorney) μέλους του κυκλώματος προς τον Αρτέμιο Σώρρα: ο συνεργάτης του WoznyJames Salmon, έδωσε στον Αρτέμιο Σώρρα, κάτοικο Πάτρας, με προσωπική εξουσιοδότηση το δικαίωμα διαχείρισης και πώλησης των συγκεκριμένων παράνομων, αστήρικτων και ακάλυπτων συναλλαγματικών.
4.Μονομερές τιμολόγιο από τον Stephen Louis Wozny που δείχνει την προέλευση των “χρημάτων”: η δημιουργία του εικονικού “χρέους” των 2.85 τρισεκατομμυρίων δολαρίων από τον κ. Wozny έγινε στη βάση της ανάρτηση της διαγραφής του από την επίσημη ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington. Θεωρεί ότι πρέπει να λάβει 2.85 τρισεκατομμύρια δολάρια, χωρίς δικαστική απόφαση, γιατί το όνομα του είναι trademark!
5.Δήλωση UCC1 αρχικής συναλλαγματικής: η “δημιουργία” του ανυπόστατου χρέους του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington προς την Red Panther Limited. Αυτό το χρέος κόπηκε σε κομμάτια και δόθηκε προς χρήση στον Αρτέμιο Σώρρα.
6.Διάψευση του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington για το ανυπόστατο χρέος.
Ζητάμε την άμεση κινητοποίηση των Κυπριακών Αρχών για την αποφυγή φαινομένων πανικού και προσπαθειών απορρύθμισης του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.
Με εκτίμηση,
Θεόδωρος Καρυώτης, Καθηγητής Πανεπιστημίου, Washington, ΗΠΑ
Γεώργιος Γιαβής, Τρίπολη
Γεώργιος Γιαλτουρίδης, Επιχειρηματίας, Βοστώνη, ΗΠΑ
Ελευθέριος Ρήνος, Ιατρός, Ρόδος

Ο περίεργος … τρισεκατομμυριούχος κύριος ΑρτέμιοςΣώρρας

May 6, 2013 By Greek News
Γράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου
Οι κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Κύπρου, πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά με το «φαινόμενοΣώρρας», όσο φαιδρό και αν φαίνεται, και είναι… Εδώ και δύο περίπου χρόνια, ο κ. ΑρτέμιοςΣώρρας, μόνιμος κάτοικος Πάτρας, εμφανίστηκε στην Αστόρια, όπου διαμένουν πολλοίΕλληνοαμερικανοί. Στην πλειοψηφία τους απλοί άνθρωποι, σκληρά εργαζόμενοι και υπερήφανοι για την πρώτη πατρίδα τους. [Read more...]
΄Ολη η έρευνα των Γιαλτουρίδη και Λευτέρη στα Νέα Λονδίνου σύνδεσμος εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: