Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Δείτε πως βρήκε τραγικό θάνατο η νεαρή χορεύτρια

Ο τραγικός θάνατος που βρήκε η 26χρονη χορεύτρια, Τζόρτζια Μπρουκ, από τη Βρετανία κατά τη διάρκεια σεξουαλικού παιχνιδιού με πνιγμό, περιγράφηκε στο δικαστήριο που ασχολήθηκε με την υπόθεση που εκτυλίχθηκε τον Φεβρουάριο του 2022.


Σύμφωνα με το δικαστήριο η 26χρονη άφησε την τελευταία της πνοή από τον πνιγμό που εφάρμοσε πάνω της ο τότε σύντροφός της, ο 31χρονος Λουκ Κάνον, στο σπίτι του στο Μπράντφορντ αφού πρώτα και οι δύο είχαν κάνει χρήση χαπιών και κοκαΐνης.

Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Γλίστρησε στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού της με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της

Νεκρή 67χρονη που κατέπεσε από εσωτερική σκάλα της κατοικίας της. Σε ατύχημα αποδίδει εκ πρώτης όψεως η Αστυνομία Πάφου τον θάνατο γυναίκας, ηλικίας 67 ετών, σε χωριό της επαρχίας Πάφου που φέρεται να κατέπεσε από εσωτερική σκάλα της κατοικίας της, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

George Caney –“Delulu” και “Proud” από την Spider Music

 

Νέος , ταλαντούχος , λαμπερός και Viral ήδη ο George Caney, τον γνωρίσαμε πριν λίγους μήνες  από την  τεράστια επιτυχία που σημείωσε σε όλη την Ελλάδα και κατέκλεισε τον κόσμο του ΤικΤοκ για τρεις ολόκληρους μήνες, o George Caney παρουσίασε τον Απρίλιο   το βίντεο κλιπ του τραγουδιού DELULU (Hot Version) με ακόμα πιο φρέσκο ήχο και με ένα καινούργιο Verse που θα το απογειώσει.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Ο ΠΑΟΚ διέλυσε τον Παναθηναϊκό με 4-1 και πέρασε πρώτος στην βαθμολογία

 

Η φοβερή ομάδα του ΠΑΟΚ που ήξερε πριν την έναρξη των αγώνων ότι δεν είχε την τύχη στα χέρια του, αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο,  κέρδισε 4-1 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και πέρασε στην κορυφή αφού η ΑΕΚ έχασε 2-0 από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι στο +2 και την Κυριακή θέλει νίκη κόντρα στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. 

Ανακοίνωση Δήμου Πάφου για υψηλούς λογαριασμούς νερού

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάφου στη συνεδρία που πραγματοποιήθηκε στις 13.05.2024 ενημερώθηκε για τα θέματα που εγείρονται από τους λογαριασμούς του νερού της τελευταίας περιόδου.

Μετά τη διερεύνηση που έγινε από Υπηρεσιακή ομάδα προέκυψε ότι οι υψηλοί λογαριασμοί νερού σε 363 περιπτώσεις επί συνόλου 27367 λογαριασμών οφείλεται σε μια από τις πιο κάτω κατηγορίες:

Πυροβόλησαν τον Πρωθυπουργό της Σλοβακίας

Κρίσιμες για την υγεία του Σλοβάκου πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο είναι οι επόμενες ώρες, έπειτα από την απόπειρα δολοφονίας που πραγματοποιήθηκε σε βάρος του νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στην πόλη Χάντλοβα, στην κεντρική Σλοβακία.

Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Έφυγε η Γιωργούλα της Κάτω Πάφου...

Έφυγε την  ημέρα της μάνας για την γειτονιά των αγγέλων η Γιωργούλα Παπασάββα από την Κάτω Πάφο, σε ηλικία 86 χρόνων. Η Γιωργούλα Παπασάββα ήταν νυμφευμένη με τον Χριστάκη Παπασάββα και για πολλά χρόνια διατηρούσαν το γνωστό εστιατόριο Γοργόνα στην καρδιά της τουριστικής κάτω Πάφου.

Δείτε που αναμένονται βροχές σήμερα στην Κύπρο

 

Αρχικά σήμερα, ο καιρός θα είναι κατά τόπους κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές και πιθανό και μεμονωμένη καταιγίδα, ιδιαίτερα στο ανατολικό μισό του νησιού.

Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Ηλίας Μυριάνθους. Υποψήφιος ευρωβουλευτής

 

"Στόχος μου ως υποψήφιος ευρωβουλευτής είναι να ενισχύσω τη φωνή της Κύπρου στην Ευρώπη, προωθώντας κοινωνική δικαιοσύνη και αειφόρο ανάπτυξη. Η υποστήριξή σας είναι σημαντική σε αυτό το ταξίδι για ένα καλύτερο μέλλον για την Κύπρο στην Ευρώπη"!

Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΑΓΚΟΥ

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε γι' άλλη μια φορά, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook,  ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πάφου Δημήτρης Μαραγκός με την Κίνηση Σωτηρία της Πάφου. Ακολουθεί η ανάρτηση...

Η Μαρία Τομπάζου μιλάει για το έργο της, την έμπευση της και την ιδέα της συναυλίας

Η Μαρία Τομπάζου (Marlia Coeur) μια βδομάδα πριν από την συναυλία της μοιράζεται μαζί μας λίγα λόγια για το έργο της, την έμπνευσή της και για το πως γεννήθηκε η ιδέα αυτής της συναυλίας.

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

"Γιατί πληρώνουμε το νερό «χρυσάφι» στο Δήμο Πάφου; Απαντήστε μας κύριοι…"

"Επανέρχομαι στο θέμα της φορολογίας του Δήμου Πάφου η οποία είναι εξαιρετικά υψηλή σε σχέση με άλλους Δήμους της Πάφου και της Κύπρου, γενικότερα.

Σκύβαλα, υδατοπρομήθεια αλλά και ΣΑΠΑ. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο και επιβάλλεται το νέο δημοτικό συμβούλιο να εξετάσει την άμεση μείωση των τελών αυτών.

Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Mαχαίρωσε τον αδερφό του

 

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε χθες το μεσημέρι, μετά την απολογία του στον Ανακριτή ένας 41χρονος από τη Λάρισα σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας»- για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία κατ’ εξακολούθηση.

Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Επισκέψεις του Ιδρύματος ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΡΥΤΣΑ σε δύο οίκους Ευγηρίας στη Λεμεσό. ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

 

Πάσχα δεν σημαίνει για όλους ευτυχία..

Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που ζουν μονάχοι, δεν έχουν παρέα, συντροφιά ένα άνθρωπο δικό τους να τους σφίξει το χέρι να τους δώσει μια ζεστή αγκαλιά.

Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Σκότωσε τον πατέρα της


 
Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στη Σάμο, καθώς, σύμφωνα με την ΕΡΤ, μία 49χρονη γυναίκα σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της.

Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Ευχές του Αντρέα Ευστρατίου για το Πάσχα από το Ανόβερο της Γερμανίας

Ο Αντρέας Ευστρατίου από την Πάφο, ο πολύ γνωστός σε όλους κυρίως για το φιλανθρωπικό του έργο και όχι μόνο, μας εύχεται με ανάρτησή του στο facebook,  Καλή Ανάσταση από τη Γερμανία όπου βρίσκεται για τις καθιερωμένες ιατρικές του εξετάσεις.  "Σας εύχομαι Καλό Πάσχα Καλή Ανάσταση από το Ανόβερο της Γερμανίας Νοσοκομείο ΜH H"

Φίλε Αντρέα Καλή Ανάσταση και περαστικά. Σε περιμένουμε στην Πάφο. 

Δημήτρης Μαραγκός. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πάφου

 

Δημήτρης Μαραγκός. Επιχειρηματίας

Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Πετρίδειο Ίδρυμα Ksoporti Art Weekend

Την πρώτη του παρουσία στην Πάφο ανακοινώνει το Ksoporti Art Weekend

Από τις 31 Μαΐου, Παρασκευή, έως τις 2 Ιουνίου, Κυριακή, το Ksoporti Art Weekend προσκαλεί το κοινό να εξερευνήσει και να αλληλεπιδράσει με το δυναμικό σύγχρονο καλλιτεχνικό σκηνικό αυτής της ιστορικής πόλης.

Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Πέταξε για την γειτονιά των Αγγέλων η δημοσιογράφος Γεωργία Ψαριά

Η δημοσιογράφος Γεωργία Ψαριά δεν είναι πια μαζί μας. Πέταξε σήμερα για την γειτονιά των αγγελών,  σκορπώντας απέραντη θλίψη στην οικογένειά της, τους φίλους της και σε όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο.