Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Πέταξε για την γειτονιά των Αγγέλων η δημοσιογράφος Γεωργία Ψαριά

Η δημοσιογράφος Γεωργία Ψαριά δεν είναι πια μαζί μας. Πέταξε σήμερα για την γειτονιά των αγγελών,  σκορπώντας απέραντη θλίψη στην οικογένειά της, τους φίλους της και σε όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο.

Έσβησε στα 49 της χρόνια, μετά από μάχη με τον καρκίνο. Διαγνώστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και από τότε πάλευε με την ασθένεια, επιδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής μέχρι σήμερα.

Η Γεωργία Ψαριά ξεκίνησε την πορεία της στη δημοσιογραφία από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Αμμόχωστος», εργάστηκε επί σειρά ετών στην εφημερίδα «Πολίτης», ενώ το 2018 άρχισε να εργάζεται στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΡΙΚ... Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε το θάνατο της αγαπημένης συναδέλφου δημοσιογράφου του Τμήματος Ειδήσεων Γεωργίας Ψαριά. Εκ μέρους της Διοίκησης,της Γενικής Διεύθυνσης,της Διεύθυνσης του Τμήματος Ειδήσεων αλλά και όλου του προσωπικού που γνώρισε και αγάπησε τη Γεώργια για τον φωτεινό της χαρακτήρα και την εργατικότητα της, εκφράζουμε συντετριμμένοι τα θερμά μας συλλυπητήρια προς τους οικείους της. Αιωνία της η μνήμη.

Διευθυντής του Γραφείου τύπου του προέδρου της Δημοκρατίας...Απέραντη θλίψη για την απώλεια της εξαιρετικής συναδέλφου και ξεχωριστού ανθρώπου , της δημοσιογράφου του ΡΙΚ Γεωργίας Ψαριά.

Έδωσε μία τεράστια μάχη με μοναδικά ψυχικά αποθέματα και αξιοπρέπεια.
Συλλυπητήρια και δύναμη στην οικογένεια της.
Καλό ταξίδι Γεωργία !

Κυβερνητικός εκπρόσωπος... Η Γεωργία Ψαριά έφυγε νωρίς, πάλεψε γενναία τους τελευταίους μήνες. Από τις πρώτες δημοσιογράφους που γνώρισα ως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, θα κρατώ για πάντα την ευθύτητα, την ειλικρίνεια και την καλοσύνη της. Άνθρωπος ατόφιος και ακούραστη επαγγελματίας. Φτωχότερο από σήμερα το @cybc_com_cy
και η δημοσιογραφία, απώλεια μεγάλη ως άνθρωπος. Αιώνια ας είναι η μνήμη της!

ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ. Στο καλό Γεωργία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: