Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

24χρονος πνίγηκε στην Λεμεσό

Τραγωδία στη Λεμεσό! Μοιραία αποδείχθηκε η βουτιά για ψάρεμα για 24χρονο από τη Λεμεσό.  Πνίγηκε κάτω από άγνωστες, επί του παρόντος, συνθήκες.  Τον εντόπισαν νεκρό οι φίλοι του, η αστυνομία των βάσεων διερευνά το τραγικό περιστατικό.


Νεκρός είναι ο Χριστόδουλος Κκόστη 24 χρόνων από την Επισκοπή. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 6:30 το πρωί όταν ο 24χρονος με άλλους έξι φίλους μετέβησαν με βάρκα στο Λέιντυς Μάιλ για να ψαρέψουν.  Ενώ βρίσκονταν στην περιοχή Ακρωτηρίου, στο χώρο όπου ελλιμενίζονται τα πλοία στο λιμάνι των βρετανικών βάσεων ο άτυχος νέος επιχείρησε να ψαρέψει με ψαροτούφεκο, σε αντίθεση με τους φίλους του οι οποίοι ψάρευαν με καλάμια.

Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 7:40 οι φίλοι του εντόπισαν τον Κκόστυ να επιπλέει αναίσθητος. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία των βρετανικών βάσεων ενώ ο άτυχος νέος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός. 
Το τραγικό συμβάν διερευνάται από την Αστυνομία, ενώ η νεκροτομή που θα διενεργηθεί στη σορό του άτυχου Κκόστη θα διακριβώσει τα ακριβή αίτια θανάτου του..


http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=6281&catid=9#sthash.IbSOcXnf.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: