Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Πάνω από 5.000 παρακολούθησαν την συναυλία του Παντελίδη στο Κάστρο της Κάτω Πάφου

Ο μεγάλος τραγουδιστής  Παντελής Παντελίδης σε μια μοναδική συναυλία, στην Πάφο  - στέλνοντας το μήνυμα ενάντια στα ναρκωτικά -  μάγεψε το κοινό που πήγε να τον θαυμάσει. Η υπόσχεση που έδωσε ο Ελλαδίτης καλλιτέχνης ότι το χθεσινό βράδυ θα έδινε τον καλύτερο του εαυτό , έγινε πραγματικότητα. Εντυπωσίασε τους πάνω από πέντε χιλιάδες θαυμαστές του με ένα πλούσιο ρεπερτόριο από παλιά και καινούργια τραγούδια.


Στο Κάστρο της Κάτω Πάφου, παρατηρήθηκε από νωρίς  χθες βράδυ, κοσμοσυρροή. Ο Παντελής Παντελίδης, μαζί με την Αμαρυλλίς,  την Πωλίνα Χριστοδούλου , και τους συνεργάτες τους, πρόσφεραν μια μοναδική νύχτα στους παρευρισκόμενους.


Ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας εξέφρασε την ικανοποίηση του μετά το πέρας της συναυλίας  για την ανταπόκριση του κοινού. Ο κ Βέργας, που παρακολούθησε την συναυλία μαζί με την μεγάλη επίσης Ελληνίδα τραγουδίστρια  Νατάσα Θεοδωρίδου που επισκέφτηκε την Πάφο για λίγες ημέρες,  είπε μάλιστα πως για την συναυλία διατέθηκαν εισιτήρια σε προσιτές τιμές . Η Πάφος συνέχισε θα υποδεχτεί την ερχόμενη Τρίτη και δεύτερο μεγάλο καλλιτέχνη τον Αντώνη Ρέμο για μια δεύτερη μεγάλη καλλιτεχνική εκδήλωση και πάλι στο Κάστρο της Κάτω Πάφου. Στόχος μας, κατέληξε ο κ Βέργας,  είναι να παραμείνει η Πάφος και στο επίπεδο των πολιτιστικών εκδηλώσεων ανταγωνιστική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: