Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Συνέντευξη Π. Παντελίδη, Σ. Βέργα και Αμαρυλλίς. ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη καλλιτεχνική εκδήλωση, στέλνοντας το μήνυμα οι νέοι ενάντια στα ναρκωτικά,  διοργανώνει ο Δήμος Πάφου στις 21:00  το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία του κάστρου με το μεγάλο Ελλαδίτη τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη και τους συνεργάτες του καθώς και τις τραγουδίστριες  Αμαρυλλίς, και Πωλίνα Χριστοδούλου.


Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε σήμερα ο δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας στην παρουσία και του Έλληνα τραγουδιστή, ανακοίνωσε πως ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης δίνει για πρώτη φορά ανοικτή συναυλία στο κοινό.

Η ανοικτή συναυλία του Παντελή Παντελίδη δίδεται για πρώτη φορά στην Πάφο στην πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2017 και αυτό – όπως είπε, ο κ Βέργας- στέλνει το δικό του μήνυμα.

Ο κ Βέργας ευχαρίστησε και τους τρεις καλλιτέχνες για την παρουσία τους στην Πάφο και για την διοργάνωση της αυριανής συναυλίας, προσθέτοντας πως «εν μέσω οικονομικής κρίσης προσφέρουμε ως Δήμος Πάφου, αυτή την συναυλία στο κοινό,  στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων».
Ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης χαρακτήρισε την αυριανή συναυλία ένα όνειρο ζωής . Χαίρομαι ιδιαίτερα είπε,  που η συναυλία θα στείλει το μήνυμα ενάντια στα ναρκωτικά. Έδωσε επίσης την διαβεβαίωση ότι θα κάνει ότι καλύτερο για να διασκεδάσει το κοινό .


Η Αμαρυλλίς από την πλευρά εξέφρασε την ικανοποίηση της για την συνεργασία της με τον Παντελή Παντελίδη τον οποίο - όπως είπε- εκτιμά ιδιαίτερα και σαν άνθρωπο και σαν καλλιτέχνη. Ο σκοπός της συναυλίας είπε , « είναι τόσο σπουδαίος και δυνατός που μας δίνει την δυνατότητα, να μεταλαμπαδεύσουμε στην νεολαία ένα δυνατό μήνυμα για την αγάπη για τη ζωή και την απέχθεια σε κάθε μορφή εξάρτησης».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: