Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Άστραψε και βρόντηξε ο Ευγένιος Νεοφύτου για την κατάσταση του κοινοτικού γηπέδο Γιόλου. «Είναι ένα αχούρι και επί σειρά ετών ασυντήρητο»

Ευγένιος Νεοφύτου
εκπρ. τύπου Ποσειδώνα Γιόλου


Με αφορμή την κατάρρευση μέρος του τοίχους στο κοινοτικό γήπεδο στην Γιόλου της Πάφου από τις χθεσινές καταρρακτώδεις βροχές που έπεσαν στην πόλη και Επαρχία, παρέμβαση μέσω του ΦΙΛΟΞΕΝΟΥ έκανε ο εκπρόσωπος τύπου του Ποσειδώνα Γιόλου,  μέλος του κοινοτικού συμβουλίου και διευθυντής της ακαδημίας ποδοσφαίρου Ευγένιος Νεοφύτου.


Ο κ. Νεοφύτου, τόνισε ότι, το κοινοτικό συμβούλιο θα καταγράψει τις ζημιές του γηπέδου και θα ζητήσει από τον ΚΟΑ όπως ξαναχτιστεί ο τοίχος, που κατάρρευσε. Σημείωσε ότι, πρόκειται για τοίχος 60 μέτρων μήκος και τριών ύψος. Κατέρρευσε κομμάτι 40 μέτρων μήκος και 1,5 μέτρων ύψος. Το χειρότερο, όπως ανέφερε, είναι ότι, η πτώση του τοίχου έγινε προς την πλευρά της κερκίδας, εκεί δηλαδή που κάθονται οι θεατές και αγωνίζονται οι αθλητές. Από τύχη, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Νεοφύτου, δεν θρηνήσαμε θύματα.

Προχωρώντας ένα βήμα παρά πέρα ο κ. Νεοφύτου, είπε ότι, το κοινοτικό γήπεδο Γιόλου είναι ημιτελές. Τα αποχωρητήρια και τα αποδυτήρια είναι σε άθλια κατάσταση, τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ η αποθήκη μπάζει νερό από παντού. Συντήρηση στο γήπεδο, πρόσθεσε, δεν έχει γίνει ποτέ από τότε που παραδόθηκε. Το γήπεδο της Γιόλου είναι ένα αχούρι, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νεοφύτου.

Υπογράμμισε ότι, το θέμα του γηπέδου το έχει θέσει στο κοινοτικό συμβούλιο αλλά από εκεί έλαβε την απάντηση ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να γίνουν έργα συντήρησης. Διευκρίνισε ότι, μπορεί να μην υπάρχουν κονδύλια αλλά οι αντιζηλίες και η στάση που κρατούν ορισμένα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου αλλά και οι κάτοικοι του χωριού έχουν φέρει το κοινοτικό γήπεδο της Γιόλου σε αυτή την δραματική κατάσταση, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να υποχωρούν οι τοίχοι.   


Ο Ευγένιος Νεοφύτου θα επαναφέρει το θέμα στο κοινοτικό συμβούλιο και θα απαιτήσει αυτή τη φορά να βρεθούν κονδύλια και να γίνουν έργα συντήρησης. Τα 40 παιδιά που βρίσκονται στην ακαδημία πρέπει να συνεχίζουν να αθλούνται, κατέληξε ο κ. Νεοφύτου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου