Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ο Ρέμος με την Υβόννη στην Κύπρο. ΦΩΤΟ

Όμορφες στιγμές στην Κύπρο πέρασε ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τη Μαρία Νεφέλη, όπως βαφτίστηκε πριν από λίγο καιρό η σύντροφός του Υβόννη. 
Το μοντέλο ακολούθησε την περασμένη Παρασκευή τον τραγουδιστή στο νησί, και συγκεκριμένα στη Λεμεσό για τη φιλανθρωπική συναυλία του στον Εναέριο με τον Στέλιο Ρόκκο. 



Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού μας ήταν εκεί και απαθανάτισε την πανέμορφη Μαρία Νεφέλη χαλαρή στα παρασκήνια. Εκεί βρισκόταν για να αποφύγει τα φλας των φωτογράφων αλλά και για να βρεθεί στο πλάι του Αντώνη Ρέμου, μόλις τελειώσει το πρόγραμμά του. Ο τραγουδιστής, ο οποίος δέχθηκε την αποθέωσή από το κυπριακό κοινό, πριν βγει στη σκηνή κάθισε μαζί με την Υβόννη και της κράτησε συντροφιά στα παρασκήνια. Όσοι τους είδαν από κοντά μίλησαν για ένα πολύ ερωτευμένο και άνετο ζευγάρι που κρατούσαν τα προσχήματα
μπροστά στο κόσμο.


Τι έκαναν στη Κύπρο
Έμειναν στο πολυτελές ξενοδοχείο Le Meridien και εκεί απόλαυσαν τις ιδιωτικές τους στιγμές στο ειδυλλιακό περιβάλλον. Το βράδυ της Παρασκευής έφαγαν στο κινέζικο εστιατόριο του Four seasons μαζί με παρέα. Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Αντώνης Ρέμος παρευρέθηκε, χωρίς την Υβόννη, σε εγκαίνια γραφείων της εταιρείας που διοργάνωσε τη μεγάλη συναυλία του με τον Στέλιο Ρόκκο. 



Εκεί, μάλιστα, συνάντησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, που τέλεσε τα εγκαίνια. Το βράδυ ακολούθησε η φιλανθρωπική συναυλία με το μοντέλο να μη χάνει στιγμή από τα μάτια του τον καλλιτέχνη. Το ταξίδι αστραπή στην Κύπρο ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρίας για το ζευγάρι να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει. Άλλωστε, όπως δήλωσε στενό άτομου του περιβάλλοντός τους στο mustonline.gr «Ήταν μία πολύ ωραία ευκαιρία και για τους δύο να χαλαρώσουν και να περάσουν λίγο χρόνο μαζί».




Δεν υπάρχουν σχόλια: