Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Από τη Λεμεσό η 56χρονη Καλλιόπη Παναγιώτου που έχασε τη ζωή της στη Ρόδο από τη θεομηνία

Επιβεβαιώθηκε ότι η μία εκ των δύο γυναικών που έχασαν τη ζωή τους από τη θεομηνία που έπληξε τη Ρόδο είναι Κύπρια. Πρόκειται για την Καλλιόπη Παναγιώτου, 56 ετών. Στη Ρόδο σήμερα οι συγγενείς της.


Στην Ρόδο μεταβαίνουν σήμερα από τη Λεμεσό οι συγγενείς της 56χρονης γυναίκας, κυπριακής καταγωγής η οποία έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από χείμαρρο στη Ρόδο, που επλήγη από ακραία καιρικά φαινόμενα δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στους κατοίκους του νησιού.
Η άτυχη γυναίκας εντοπίστηκε νεκρή και ανασύρθηκε από τα σωστικά συνεργεία από την κοίτη χειμάρρου στην γέφυρα Μαριτσών στην Ιαλυσό.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η σορός της βρέθηκε αφού υποχώρησαν τα νερά μετά την θεομηνία που έπληξε το βόρειο τμήμα του νησιού. Σε κοντινό σημείο από εκεί όπου εντοπίστηκε η άτυχη γυναίκα, βρέθηκε και ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW, το οποίο ανήκει στην οικογένειά της.
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κυπριακού ΥΠΕΞ, η Καλλιόπη Παναγιώτου μόνιμη κάτοικος Ρόδου από το 1981 μαζί με την αδελφή της, ήταν ιδρυτικό και δραστήριο μέλος του Συλλόγου Κυπρίων Ρόδου. Ο Ελλαδίτης σύζυγός της ο οποίος παρασύρθηκε επίσης από το χείμαρο,  αγνοείται.



 http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=8869&catid=9#sthash.DDQI4J4y.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: