Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ανήλικος ο οδηγός που έκανε κόντρα κι όχι ο πατέρας του. Τραυμάτισε 9χρονο στον Ύψωνα

Ψευδομαρτυρία 60χρονου και κόντρες ανήλικων με αυτοκίνητα βρίσκονται πίσω από την υπόθεση του περίεργου δυστυχήματος που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 9χρονου στον Ύψωνα ο οποίος δυστυχώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ακρωτηριαστεί! 



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του showbiz.com.cy  το αυτοκίνητο που τραυμάτισε σοβαρά τον 9χρονο φαίνεται να οδηγούσαν δύο 18χρονοι οι οποίοι έβαζαν κόντρες με άλλο αυτοκίνητο, ως αποτέλεσμα οι νεαροί έχασαν τον έλεγχο του αυτοκινήτου έκοψαν πάσαλο και χτύπησαν το 9χρονο παιδάκι. «Απομηχανής» θεός για τους ανήλικους στάθηκε ο 60χρονος πατέρας του οδηγού ο οποίος πήρε τα ινία αναλαμβάνοντας την ευθύνη του ατυχήματος. 

Ο 60χρονος έφτασε αστραπιαία στην σκηνή δίνοντας ψεύτικη μαρτυρία, λέγοντας στην αστυνομία ότι αυτός ήταν ο οδηγός του οχήματος και ότι απλά έχασε το έλεγχο! Την μαρτυρία του 60χρονου φαίνεται να ακυρώνει κάμερα κλειστού κυκλώματος η οποία κατέγραψε την σκηνή του δυστυχήματος. Στο οπτικό υλικό φαίνεται η πορεία του οχήματος, ακολούθως το ατύχημα και ο τραυματισμός του 9χρονου και ακολούθως τους δύο νεαρούς να κατεβαίνουν πανικόβλητοι από το αυτοκίνητο! Σε λίγη ώρα αναμένονται συλλήψεις. Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού εννιάχρονος ο οποίος κτυπήθηκε από όχημα χθες βράδυ στον Υψωνα.


http://www.cytoday.eu/index.php?id=357&nid=2612042

Δεν υπάρχουν σχόλια: