Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Πέθανε ο Νίκος Πιττοκοπίτης. Συγκλονισμένο το ΔΗΚΟ


Ο Νίκος Πιττοκοπίτης, πρώην βουλευτής και στέλεχος του Δημοκρατικού κόμματος Πάφου, δεν είναι ποια μαζί μας. "Έφυγε" από την ζωή, σε ηλικία 72 ετών σκορπώντας θλίψη και οδύνη στους συγγενείς του και ιδιαίτερα, μεταξύ των στελεχών του Δημοκρατικού κόμματος, που υπηρέτησε πιστά επί σειρά ετών.


Η κηδεία του Νίκου Πιττοκοπίτη θα τελεστεί μεθαύριο Τρίτη, στις 14.00 από την εκκλησία της Παναγίας Παντάνασσας στην Πάφο.
Αντί στεφάνων, η οικογένειά του παρακαλεί όπως γίνονται εισφορές για το κοινωνικό παντοπωλείο της Πάφου. 
Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια  στην οικογένεια και στους συγγενείς του.

Νικόλας Παπδόπουλος
Τη βαθιά θλίψη και το συγκλονισμό του για το θάνατο του Νίκου Πιττοκοπίτη, εκφράζει σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος. «Ο Νίκος Πιττοκοπίτης υπήρξε ένας ακούραστος και αυθεντικός αγωνιστής της δημοκρατίας και εργάστηκε για την πρόοδο του Δημοκρατικού Κόμματος και την ευημερία του κόσμου της πόλης και επαρχίας Πάφου με συνέπεια, αφοσίωση και ήθος.
 Ως αγωνιστής της ΕΟΚΑ, ως αντιστασιακός, ως στέλεχος της ΑΤΗΚ και της ΣΕΚ, ως  Πρόεδρος του Ελληνικού Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Πάφου και ως Βουλευτής και Αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος για πολλά χρόνια, ο Νίκος Πιττοκοπίτης υπηρέτησε την πατρίδα μας, τη δημοκρατία, το συνδικαλισμό, το συνεργατικό κίνημα και το κόμμα μας με μαχητικότητα, ευθύτητα, ανιδιοτέλεια και αποτελεσματικότητα. Στην οικογένειά του και στους στενούς φίλους και συνεργάτες του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου», καταλήγει ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ. 

Χρ. Σαββίδης
Ο θάνατος του Νίκου Πιττοκοπίτη ενός δημιουργικού ανθρώπου που ασχολήθηκε επί μακρόν με την δημόσια ζωή του τόπου είναι μεγάλη απώλεια και ιδιαίτερα για την πόλη της Πάφου. Τα συλλυπητήρια μου στους οικείους του !

Δεν υπάρχουν σχόλια: