Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Σύλληψη της σπείρας των Νίτζα στην Λεμεσό

Χειροπέδες πέρασαν στα μέλη της σπείρας των νίτζα στους οποίους αποδίδονται διαρρήξεις και κλοπές περιουσίας πέραν του ενός εκατομμυρίου ευρώ! 
Η σπείρα δρούσε στην περιοχή Μεσοβούνια της Γερμασόγειας και ευθύνεται για δεκατέσσερις τουλάχιστον διαρρήξεις από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα.


Η σύλληψη τεσσάρων προσώπων ηλικίας 23 έως 45χρονων, τεσσάρων Βουλγάρων εκ των οποίων μια γυναίκα και ενός Ελληνοκύπριου έγινε μετά την αξιολόγηση πληροφοριών και στοιχείων από τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού.  Στην κατοχή των τεσσάρων εντοπίστηκαν χρυσαφικά, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή.  Η αστυνομία προχώρησε επίσης στη σύλληψη ενός ακόμη Βούλγαρου, γιου της γυναίκας που συνελήφθη,  ο οποίος επιτέθηκε στους αστυνομικούς την ώρα που προέβαιναν στη σύλληψη της μητέρας του.

Οι τέσσερις αρνούνται ενοχή, αλλά το πρωί θα οδηγηθούν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.
Για τη δράστη της σπείρας είναι ενήμερη και η Ιντερπόλ καθώς  όπως όλα δείχνουν τα μέλη της δραστηριοποιούνται ανά την Ευρώπη. Οι ανακριτές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο σύλληψης και άλλων προσώπων εντός των επόμενων ωρών.


http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=9179&catid=9#sthash.IBDgWvA2.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: