Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Αποκλειστική συνέντευξη του Γιάννη Σπαλιάρα στον «ΦΙΛΟΞΕΝΟ» με αφορμή την συμμετοχή του στο βίντεο κλιπ της Γεωργίας Χριστοδούλου από την Πάφο «Όλα αλλάζουν». ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ. Αναφέρθηκε στην τραγουδίστρια από την Πάφο Γεωργία Χριστοδούλου και στην συμμετοχή του στο βίντεο κλιπ της «Όλα αλλάζουν», στην Γεωργία ως τραγουδίστρια, στους Κύπριους καλλιτέχνες αλλά και στα προσωπικά του σχέδια.



Δείτε το βίντεο κλιπ της Γεωργίας Χριστοδούλου  ΕΔΩ!

1. Γιάννη έλαβες μέρος στο βίντεο κλιπ της Γεωργίας Χριστοδούλου «Όλα αλλάζουν". Τι σε έκανε να πάρεις αυτή την απόφαση;
Από τη στιγμή που άκουσα το τραγούδι μου άρεσε και αποφάσισα να συμμετέχω.  Η συνεργασία ήταν άψογη γιατί η Γεωργία και ο Ταραξίας είναι ευγενικοί και επαγγελματίες.


2. Πιστεύεις θα πάει ψηλά αυτό το τραγούδι που έγραψε τους στίχους και την μουσική η ίδια η Γεωργία;
Το γεγονός ότι μου αρέσει το τραγούδι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα γίνει επιτυχία, δεν θεωρώ ότι ανήκει στο μέσο ακροατή αλλά θεωρώ ότι έχει στοιχεία που μπορούν να το κάνουν να γίνει επιτυχία και να ακούγεται ευχάριστα μετά από χρόνια . Ο χρόνος θεωρώ ότι κρίνει ένα τραγούδι.




3. Πως βλέπεις σαν τραγουδίστρια την Γεωργία Χριστοδούλου;  Μπορεί να φτάσει ψηλά ή να κάνει καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό;
Έτσι και για τη Γεωργία πιστεύω ο χρόνος θα δείξει αν θα κάνει καριέρα.  Το σίγουρο είναι ότι έχει πάθος και της αρέσει αυτό που κάνει.. της εύχομαι τα καλύτερα γιατί την συμπαθώ πολύ σαν άνθρωπο.

Γεωργία Χριστοδούλου, τραγουδίστρια, μουσικός


5. Γενικά πως βλέπεις τα τελευταία χρόνια τους καλλιτέχνες στην Κύπρο; Υπάρχει αναβάθμιση;
Η Κύπρος έχει παράδοση στο τραγούδι και αυτό δεν είναι τυχαίο γιατί υπάρχει υποδομή
και από τι βλέπω αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει και η Κύπρος να (παράγει) τραγουδιστές.

6. Εσύ Γιάννη αυτή την περίοδο με τι ασχολείσαι και ποια τα μελλοντικά σου σχέδια;
Αυτή την εποχή ασχολούμαι με πολλά πράγματα όπως εταιρεία ρούχων justice, τα solarium king sun. Επίσης συνεργάζομαι με εταιρείες με προϊόντα διατροφής.

7. Πάντως Γιάννη στην κάθε σου εμφάνιση πρέπει να  σχηματίζονται ουρές γυναικών μιας και θεωρείσαι από τα πιο σέξι σύμβολα της Ελληνικής σόου μπιζ. Ένα σχόλιο. 

Είμαι αρκετά χρόνια στο χώρο της showbiz και έχω συνηθίσει να με βλέπουν σαν κάτι διαφορετικό ή να με θαυμάζουν .. εγώ προσπαθεί να είναι απλά ο εαυτός μου και να περνώ αληθινές στιγμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου