Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Επεισοδιακή διάρρηξη στην Λεμεσό. Τρεις συλλήψεις


Επεισοδιακή ήταν προχθεσινή διάρρηξη σε οίκημα σωματείου που βρίσκεται στη Λεμεσό. Δύο διαρρήκτες, ηλικίας 18 και 28 χρόνων, μπούκαραν στο οίκημα γύρω στις 2 και 30 τα ξημερώματα, άρπαξαν από το ταμείο 400 περίπου ευρώ και αλκοολούχα ποτά αξίας 100 ευρώ, αλλά πριν καλά - καλά προλάβουν να εγκαταλείψουν τη σκηνή με τα λάφυρα τους, πιάστηκαν στα πράσα από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, που έσπεσαν εκεί μετά από πληροφορία.


Την ίδια ώρα, τρίτο πρόσωπο που βρισκόταν σε αυτοκίνητο σταθμευμένο έξω από το οίκημα κρατώντας τσίλιες, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα.  Στην προσπάθεια του μάλιστα να διαφύγει κόντεψε να "πατήσει" τον αστυνομικό που πετάχτηκε μπροστά του. Ο αστυνομικός πυροβόλησε εναντίον του οχήματος αλλά αστόχησε με αποτέλεσμα ο 34χρονος τσιλιαδόρος να γίνει καπνός.

Χθες  το πρωί, η Αστυνομία εντόπισε εγκαταλελειμμένο το όχημα  που χρησιμοποιήθηκε για τη διάρρηξη σε περιοχή του Ύψωνα, το οποίο παρέλαβε για επιστημονικές εξετάσεις, και στη συνέχεια προχώρησε στη σύλληψη του 34χρονου ο οποίος θα οδηγηθεί αύριο στο Δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησης.
Ο 18χρονος και ο 28χρονος παρουσιάστηκαν το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε την τριήμερη κράτηση τους. 




http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=11397&catid=9#sthash.F3popSgP.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: