Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Την Δευτέρα η κηδεία του Τάσου Μητσόπουλου στην Λάρνακα


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης προεδρεύει έκτακτης συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο. Στη συνεδρία αναμένεται να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες για την κηδεία του Τάσου Μητσόπουλου. 



Θα αποφασιστεί επίσης κατά πόσο θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση της 25ης Μαρτίου, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο θα τιμηθεί η μνήμη του. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληφοροφίρες, η κηδεία του Τάσου Μητσόπουλου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα. 

Εξάλλου, στις 5 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Άμυνας κατά την οποία λύφθηκαν κάποιες αποφάσεις, οι οποίες και θα διαβιβαστούν στο Υπουργικό Συμβούλιο. Νωρίτερα ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Άμυνας, Χρίστος Μαλλικίδη είχε δηλώσει ότι το Υπουργείο θρηνεί τον πρόωρο χαμό και την μεγάλη απώλεια του Υπουργού Άμυνας, μαζί με ολόκληρη την Κύπρο και τον κυπριακό λαό. «Ο Υπουργός μας ήταν στην κορυφή της πολιτικής αρετής και στην κορυφή του δημόσιου ήθους. Θα παραμείνει φωτεινό παράδειγμα για όλους τους πολιτικού της Κύπρου για πάντα», δήλωσε. 

Πηγή: philenews 

Δεν υπάρχουν σχόλια: