Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Χούλιγκαν χτύπησαν στην Λεμεσό. Ζημιές στον Εναέριο


Εντελώς απρόκλητα ξανακτύπησαν οι χούλιγκαν στη Λεμεσό, μετά το τέλος του αγώνα στο κεκλεισμένων των θυρών «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα, που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΑΠΟΕΛ.



Αν και τα δρακόντεια μέτρα της Αστυνομίας στο ουδέτερο γήπεδο της Λάρνακας απέτρεψαν τα παρατράγουδα στο ντέρμπι τίτλου, εντούτοις οι γνωστοί – άγνωστοι βρήκαν τον τρόπο να προκαλέσουν πανικό, αναστάτωση και ζημιές στην περιοχή γύρω από το οίκημα του Συνδέσμου Φιλάθλων της ΑΕΛ, επιβεβαιώνοντας τις ανησυχίες για επεισόδια.


Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, χούλιγκαν έχουν θρυμματίσει τις προθήκες υποκαταστήματος εμπορικής τράπεζας στον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου, άναψαν φωτιές σε καλάθους στην περιοχή του Εναερίου και στη Λεωφόρο Μακαρίου, ενώ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, υπήρξε και τραυματισμός ανυποψίαστου πολίτη, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες παραμένουν στην περιοχή. Πάντως, εκπρόσωπος της δύναμης ανέφερε  στο Livenews ότι δεν πρόκειται για γενικευμένα επεισόδια, αλλά για μεμονωμένα περιστατικά.


livenews

Δεν υπάρχουν σχόλια: