Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Στο κελί Ισραηλινός εγκέφαλος κυκλώματος εμπορίας οργάνων

Εγκέφαλος κυκλώματος εμπορίας οργάνων στο Ισραήλ, συνελήφθη στην Κύπρο και εκτίει ποινή φυλάκισης τριών μηνών από τις 22/5/14.


Σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive, ο Ισραηλίτης Uzi Shmueli, πρώην ποδοσφαιριστής στο Ισραήλ,  συνελήφθη κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με πλαστό διαβατήριο.
Το θέμα, έφερε στην επιφάνεια η ιστοσελίδα, The Times of Israel και σύμφωνα με το άρθρο, ο πρώην ποδοσφαιριστής, επισκέφθηκε το νησί για να συναντηθεί με τη γυναίκα του και την κόρη του, οι οποίες φαίνεται να εγκατέλειψαν το Ισραήλ αφού οι αρχές της χώρας τους, άρχισαν διαδικασίες έρευνας εναντίον του, για εμπορία οργάνων.
Name
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρώην ποδοσφαιριστής, ζητούσε από νεαρές γυναίκες του Ισραήλ που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, να πουλήσουν τoυς νεφρούς τους. Μάλιστα, τους πρότεινε πληρωμή 20.000 σέκελ δηλαδή 3,400 δολάρια για να ταξιδέψουν στην Τουρκία και να υποβληθούν σε εγχείριση αφαίρεσης νεφρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι αρχές του Ισραήλ, ενημέρωσαν την Κυπριακή Αστυνομία, ενώ χειρίζονται διακριτικά το θέμα.  Φαίνεται μάλιστα, να περιμένουν να εκτίσει την ποινή φυλάκισής του, μέχρι να απελαθεί και έπειτα να τον παραλάβουν και να τον οδηγήσουν ενώπιον των δικαστικών αρχών. 

http://www.sigmalive.com/news/local/131984#sthash.oh9Klot8.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: