Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Πωλητής έκλεψε χιλιάδες ευρώ και ηλεκτρικά είδη από την εταιρεία που εργαζόταν


Μετρητά ύψους €91.000 και ηλεκτρικά είδη αξίας €23.500 φέρεται να έκλεψε πωλητής από την εταιρεία που τον εργοδοτούσε. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ 2010 και 2011, αλλά μόλις πρόσφατα έγιναν γνωστά μετά από λογιστικό έλεγχο που διεξήχθη. 


  Ο πωλητής, που απολύθηκε από την εργασία του τον περασμένο Νοέμβριο, συνελήφθη προχθές μαζί με τη σύζυγό του και χθες προσήχθη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησής του.   Η σύζυγός του ανακρίθηκε και μετά αφέθηκε ελεύθερη αφού φάνηκε πως δεν είχε σχέση με τα αδικήματα.   Ο ύποπτος ήταν υπεύθυνος για πωλήσεις διαφόρων ηλεκτρικών ειδών στη Λεμεσό και Πάφο, όπου διαπράχθηκαν τα περισσότερα αδικήματα.   


Ο τρόπος ενέργειας του υπόπτου ήταν μέσω πλαστογραφημένων επιταγών, ψεύτικων παραγγελιών και εικονικών τιμολογίων.   Για την εξιχνίαση της υπόθεσης αναμένεται να ζητηθεί η έκδοση δικαστικού εντάλματος για αποκάλυψη τραπεζικών λογαριασμών του υπόπτου, θα αναζητηθούν ηλεκτρικά είδη και θα εξεταστούν διάφορα έγγραφα που εντοπίστηκαν στο σπίτι του υπόπτου.


 http://www.philenews.com/el-gr/koinonia-eidiseis/160/242481/kateklepse-tin-etaireia-pou-ton-ergodotouse#sthash.7lkmmToQ.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: