Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο θα οδηγηθεί ο ύποπτος για το φονικό στον Αγρό


Στις 2 Ιουλίου σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο, παραπέμπεται ο ύποπτος για το διπλό φονικό στον Άγιο Ιωάννη Λεμεσού.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, έθεσε υπό κράτηση τον ύποπτο, ο οποίος και θα βρίσκεται στις Κεντρικές Φυλακές σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. 


Οι κατηγορίες οι οποίες αντιμετωπίζει είναι πέντε:  Φόνος εκ προμελέτης, κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου κατηγορίας β΄ καθώς και κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών, 

Η δικαστής έκρινε ότι ο χρόνος μέχρι τη δίκη είναι μικρός και έτσι ενέκρινε το αίτημα της κατηγορούσα αρχή για κράτηση του μέχρι τις 2 Ιουλίου.

Λόγω της κατάστασης της υγείας του όπως ανέφερε κρίνεται αναγκαία η φαρμακευτική του περίθαλψη εντός των κεντρικών φυλακών όπου θα κρατείται.

Ο φόνος του Σάββα Σοφοκλέους 74 ετών και της συζύγου του Κυριακής Σοφοκλέους, 78 ετών, είχε διαπραχθεί στις 6 Μαΐου. Τα άψυχα σώματα των ηλικιωμένων είχαν εντοπιστεί στο περιβόλι τους από κατοίκους του χωριού που τους έψαχναν για ένα 24ωρο.

Το ζεύγος είχε δεχθεί αριθμό πυροβολισμών από πιστόλι που εντοπίστηκε στην οικία του υπόπτου και το οποίο ανήκε στον αδελφό του. Ο 30χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα βρισκόταν στο νοσοκομείο Αθαλάσσας και δεν ήταν σε θέση να συλληφθεί από την αστυνομία.  


ant1iwo 

Δεν υπάρχουν σχόλια: