Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Έπεσαν πυροβολισμοί σε γάμο στα κατεχόμενα



Πυροβόλησε στον αέρα όταν συγγενείς νεόνυμφων στα κατεχόμενα επιχείρησαν να του επιτεθούν ισχυρίζεται  ο ιδιοκτήτης καταστήματος με είδη γάμου στην Μόρφου.


Μιλώντας σε τουρκοκυπριακή εφημερίδα, ο επιχειρηματίας ισχυρίστηκε ότι οι πυροβολισμοί που έριξε με το όπλο του, ήταν για λόγους προστασίας, αφού το βράδυ της 27ης Ιουλίου, οι συγγενείς νεόνυμφων άρχισαν να τσακώνονται στην γαμήλια αίθουσα.

Η συζήτηση εξελίχθηκε σε καβγά. Ο άντρας που κατηγορείται για την ρίψη πυροβολισμών διέμενε κοντά στο χώρο που διεξαγόταν το γαμήλιο γλέντι και βρέθηκε στο γάμο για δουλειά, όταν άκουσε τις φωνές των συγγενών.

Όπως υποστήριξε κάλεσε την λεγόμενη αστυνομία να επέμβει προτού ανάψουν περισσότερο τα αίματα, εντούτοις ο «αστυνομικός» του απάντησε ότι εκείνοι την στιγμή  ανταποκρίνονταν σε ένα άλλο περιστατικό και πως θα περνούσαν από το χώρο, αφού τελειώσουν με τη δουλειά του.

Ο ίδιος αποφάσισε να παρέμβει και κάλεσε τις οικογένειες να σταματήσουν να τσακώνονται.

Η παράκληση του εξαγρίωσε περισσότερο τους καλεσμένους, ορισμένοι εκ των οποίων άρχισαν αν βαδίζουν προς το μέρος του, με απειλητικές διαθέσεις.

Ο άντρας έσπευσε προς το σπίτι του και αφού κλείδωσε την πόρτα, μπαίνοντας μέσα, οι συγγενείς άρχισαν να ρίχνουν μπουκάλια, επιχείρησαν να ανοίξουν την πόρτα του και έσπασαν τα παράθυρα της οικίας του.

Όπως υποστήριξε, είναι κάτοχος άδειας οπλισμού, γι’ αυτό και έριξε δύο πυροβολισμούς για εκφοβισμό,  με αποτέλεσμα να συλληφθεί από «αστυνομικούς» και να αφεθεί ελεύθερος μετά την κατάθεση του.

livenews 

Δεν υπάρχουν σχόλια: