Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Τρεις συλλήψεις για τοκογλυφία στην Λεμεσό

Στη σύλληψη τριών προσώπων σε σχέση με δυο υποθέσεις τοκογλυφίας προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό, μετά την καταγγελία 49χρονου επιχειρηματία.
Ο ίδιος κατήγγειλε και στο ΤΑΕ Αρχηγείο τρίτη υπόθεση, στην οποία  φέρεται να εμπλέκεται αστυνομικός, ο οποίος ήδη έχει συλληφθεί μαζί με άλλο ένα πρόσωπο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που εξετάζει η Αστυνομία, για τις δυο υποθέσεις στη Λεμεσό, ο 49χρονος φαίνεται να δεχόταν απειλές και εκβιασμούς από 26 και 36χρονο οι οποίοι τον δάνεισαν 23 χιλιάδες ευρώ και ζητούσαν ως εξόφληση ποσό  65 χιλιάδων ευρώ. Στη δεύτερη περίπτωση, 33χρονος και 34χρονος φέρεται να δάνεισαν στον παραπονούμενο 55 χιλιάδες ευρώ, ενώ το ποσό που ο 49χρονος κλήθηκε να καταβάλει για να αποπληρώσει το χρέος του ανήλθε μέχρι σήμερα  στις 155 χιλιάδες ευρώ.
Τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού πέρασαν ήδη χειροπέδες στον 33χρονο, τον 34χρονο και τον 26χρονο, ενώ καταζητείται ο 36χρονος.
Οι ύποπτοι θα οδηγηθούν αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους. Ανάλογη διαδικασία αναμένεται να ακολουθηθεί και στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε σχέση με τους συλληφθέντες για την τρίτη υπόθεση που διερευνά το ΤΑΕ Αρχηγείου.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: