Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Έκλεψαν κατάστημα πολυτελείας ειδών ένδυσης στην Λεμεσό

Κατάστημα πολυτελείας ξάφρισαν οι διαρρήκτες που κτύπησαν αλυσίδα καταστημάτων στη Λεμεσό. Έκλεψαν ρούχα και παπούτσια αξίας πέραν των εκατόν χιλιάδων ευρώ. Αφαίρεσαν τις κλειδαριές οι δράστες και εισήλθαν στο κατάστημα.  Στις τρεις τα ξημερώματα η διάρρηξη.

Οι δράστες γνώριζαν τι έκαναν αφού επέλεξαν το συγκεκριμένο κατάστημα που βρίσκεται στην περιοχή των δικαστηρίων Λεμεσού και το οποίο διαθέτει πανάκριβα είδη ένδυσης και υπόδησης.
Τη διάρρηξη αντιλήφθηκε η υπάλληλος του καταστήματος που μετέβη το πρωί στο κατάστημα για να το ανοίξει. Αμέσως σήμανε συναγερμός και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.  Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβησαν επί τόπου και άρχισαν έρευνες και ανακρίσεις.
Όπως εκτιμάται οι δράστες που ήταν περισσότεροι από δύο εισήλθαν αφού αφαίρεσαν τις κλειδαριές της κύριας εισόδου. Στη συνέχεια άρπαξαν κουστούμια και παπούτσια αξίας πέραν των 100 χιλιάδων ευρώ και εξαφανίστηκαν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανένα.
Δεν αποκλείεται οι δράστες να είναι οι ίδιοι που λίγες μέρες πριν ξάφρισαν δύο μεγαλοκαταστήματα ηλεκτρονικών ειδών στη Λεμεσό αποσπώντας περιουσία πέραν των 150 χιλιάδων ευρώ.

capitalnews247.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: