Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Σοβαρά περιστατικά είχε η πυροσβεστική

Σε 16 κλήσεις για βοήθεια, 6 πυρκαγιές και 8 ειδικές εξυπηρετήσεις ανταποκρίθηκε το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σε ανακοίνωσή της, η Πυροσβεστική αναφέρει ότι από τις 0600 χθες μέχρι τις 0600 σήμερα ανταποκρίθηκε σε 16 κλήσεις για βοήθεια, 6 πυρκαγιές, 8 ειδικές εξυπηρετήσεις και 2 ψευδείς κλήσεις .
Όπως σημειώνει, στις 1615 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για τραυματισμένο και παγιδευμένο πρόσωπο μετά από τροχαία σύγκρουση στην Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού (δρόμος προς Χαλεπιανές) στο Τσέρι, στη Λευκωσία.
Ανταποκρίθηκε ομάδα διάσωσης από τον Σταθμό Λακατάμιας, και η ώρα 1637 το επεισόδιο τέθηκε υπό έλεγχο. Ένα τραυματισμένο άτομο αποπαγιδεύτηκε από ανατραπέν όχημα με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Υπουργείου Υγείας στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.
Η ώρα 1859 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πτώση οχήματος σε κανάλι με νερό, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ο οδηγός του.
Ανταποκρίθηκε ομάδα διάσωσης από το Σταθμό Ορόκλινης “Λοχία Παναγιώτη Θεοφίλου” και η ώρα 1909 το επεισόδιο τέθηκε υπό έλεγχο.
Ο Γιώργος Κυριακίδης, 60 ετών από τη Ξυλοτύμπου, οδηγός του οχήματος, αποπαγιδεύτηκε από περαστικούς, λίγο πριν την άφιξη της ΠΥ, χωρίς ίχνη ζωής, όπως αναφέρεται. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους διασώστες της Πυροσβεστικής και αφού ανένηψε παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του Νοσοκομείου Λάρνακας. Το όχημα ανασύρθηκε από το κανάλι με την χρήση γερανοφόρου οχήματος.
Στις 0520 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε οχήματα στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου στη Λεμεσό.
Ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από το Σταθμό Αγίου Ιωάννη “Λοχία Βασίλη Κρόκου” και η ώρα 0543 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε δυο οχήματα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στην πυλωτή πολυκατοικίας, στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου 4, στη Λεμεσό. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές και στα δυο οχήματα.
Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σήμερα το πρωί και από τα ευρήματα εξάγεται το συμπέρασμα ότι πρόκειται για εμπρησμό.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: