Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Η θάλασσα της Πάφου, γέμισε...Άγιους Βασίληδες!


"Αισθανόμαστε περήφανοι, γιατί κλέψαμε πάλι τις εντυπώσεις...!", τόνισε ο πρόεδρος Ματθαίος Ιεροκηπιώτης.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές της Πάφου, συνεχίζουν να καταπλήσσουν με τις ευφάνταστες ιδέες τους, αφού θέλοντας να καλωσορίσουν τον νέο χρόνο, βούτηξαν, την πρωτοχρονιά του 2016, στη θάλασσα της Κάτω Πάφου, ντυμένοι Άι Βασίληδες...!



Το θέαμα ήταν όντως μοναδικό, αφού, τα Δημοτικά Μπάνια, απρόσμενα γέμισαν δεκάδες  Άι Βασίληδες! Ο πρόεδρος των Χειμερνών Κολυμβητών Πάφου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης μας είπε: "Στο Σωματείο μας αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι, γιατί καταφέραμε, για άλλη μια φορά να κλέψουμε τις εντυπώσεις, γεμίζοντας τη θάλασσα της Κάτω Πάφου, με Άι Βασίληδες και απολαύσαμε το κολύμπι μας, ντυμένοι  με τη στολή του Άγιου! Ήταν ομολογουμένως κάτι ιδιαίτερα πρωτοποριακό και  θέλω να ευχαριστήσω, θερμά τους φίλους κολυμβητές, οι οποίοι αγκάλιασαν με ξεχωριστή θέρμη, άλλη μια εκδήλωση του Σωματείου μας. θέλω επίσης, να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο, καλή χρονιά με υγεία, χαρά και ευτυχία και ο νέος χρόνος 2016, να φέρει και την ποθούμενη λευτεριά στον τόπο μας". 



Και κατέληξε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης: "Επειδή στο Σωματείο μας αγαπούμε πραγματικά αυτό που κάνουμε και απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή, υποσχόμαστε ότι στο μέλλον, θα προσφέρουμε και άλλες ανάλογες εκδηλώσεις τόσο για τα μέλη μας όσο και για την τοπική μας κοινωνία". Στην εκδήλωση της πρωτοχρονιάς, πέραν από την βασιλόπιτα, προσφέρθηκαν σε όλο τον κόσμο, πλούσια εδέσματα και ποτά προσφορά του Άντρου Ηλία και του Παραδοσιακού Καφενείου της Κάτω Πάφου. 

Το φλουρί που ειχε ως δώρο ένα τσεκ απ 150 ευρώ προσφορά του Στέφανου Γιουκκά κέρδισε η Μαίρη Λεωνίδου. Στην γιορταστική εκδήλωση, έδωσαν το παρών τους μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, ο πρόεδρος των παραλιών Νίκος Σιμιλλίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρύσανθος Σαββίδης και Κώστας Ριαλάς και ο Διευθυντής της Λιμενικής Νίκος Πενταράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: