Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Κύπρος. Την Κυριακή θα χιονίσει ακόμη και στα ημιορεινά


Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας θα έχουμε την Κυριακή, με τον υδράργυρο να πέφτει πέντε με έξι βαθμούς κάτω από τα κανονικά.
Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, αναμένονται χιονοπτώσεις, όχι μόνο στα ορεινά αλλά και σε χαμηλότερο υψόμετρο, χωρίς να αποκλείονται φαινόμενα όπως αυτά που έζησε η Κύπρος την πρωτοχρονιά.

Στο μεταξύ, κατά τόπους βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά θα έχουμε και το επόμενο τριήμερο.


Την Παρασκευή και το Σάββατο θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως συννεφιασμένο καιρό αλλά και διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται χιονόπτωση, κατά διαστήματα, ενώ από το βράδυ του Σαββάτου αναμένονται χιόνια και σε άλλες ορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή και μικρή πτώση το Σάββατο.
Την Κυριακή αναμένονται διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και περίοδοι με συννεφιά, ενώ το πρωί αναμένονται τοπικά βροχές ή καταιγίδα, με τον καιρό να βελτιώνεται σταδιακά. Το πρωί αναμένεται να πέσουν χιόνια, τοπικά στα ορεινά, αλλά ενδεχομένως και σε κάποιες ημιορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου