Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Σε σοβαρά περιστατικά έτρεχε χθες η πυροσβεστική

Σε 33 κλήσεις για βοήθεια, 22 πυρκαγιές και 11 ειδικές εξυπηρετήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από η ώρα 06.00 της Παρασκευής μέχρι και η ώρα 06.00 σήμερα.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, η ώρα 13.58 χθες λήφθηκε μήνυμα για τραυματισμό και παγίδευση προσώπου σε χειροκίνητο γεωργικό μηχάνημα (τρακτέρ) σε περιοχή του χωριού Ποταμίτισσα της Επαρχίας Λεμεσού. Ανταποκρίθηκαν ομάδες διάσωσης από το Σταθμό Υπαίθρου Αγρού και τον Σταθμό Αγίου Ιωάννη ΄΄Λοχία Βασίλη Κρόκου΄΄.
Η ώρα 14.26, με τη χρήση εξοπλισμού διάσωσης ένα άτομο (Νικόλας Νικολάου – 60 ετών) που το πόδι του είχε εγκλωβιστεί στα σκαπτικά μικρού χειροκίνητου γεωργικού τρακτέρ, ενώ ασχολείτο με γεωργικές εργασίες σε περιοχή του χωριού Ποταμίτισσα, απεγκλωβίστηκε από τους έκτακτους πυροσβέστες του Σταθμού Υπαίθρου Αγρού και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λεμεσού.
Σήμερα, η ώρα 02.31 λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στη Λακατάμια, Λευκωσία. Ανταποκρίθηκαν 3 Πυροσβεστικά Οχήματα από τον Σταθμό Λακατάμιας και η ώρα 03.12 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε πρακτορείο στοιχημάτων (Alfa bet) στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ αρ. 320 στη Λακατάμια.
Το πρακτορείο βρισκόταν στο ισόγειο διώροφης οικοδομής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στον εξοπλισμό του πρακτορείου (Ηλεκρ. Υπολογιστές, τηλεοράσεις, εκτυπωτές, κλιματιστικά και πάγκοι) καθώς επίσης και στην ηλεκτρική εγκατάσταση. Σοβαρή ζημιά έπαθε και η βαφή ολόκληρου του πρακτορείου. Δεν προκλήθηκε καμιά ζημιά στην οικία του 1ου ορόφου. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται με την πιθανότητα του εμπρησμού να μην έχει αποκλειστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: