Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Βουλγάρα κατήγγειλε ομαδικό βιασμό της


Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε 28χρονη Βουλγάρα στο ΤΑΕ Λεμεσού 5 πρόσωπα από την Μπαγκλαντές την βίασαν ομαδικώς στις 30 Απριλίου σε διαμέρισμα στη Λεμεσό.

Όπως κατήγγειλε η ίδια, όλα ξεκίνησαν όταν έφτασε στην Κύπρο μετά από δική τους παραίνεση για να βρει εργασία και από τότε φιλοξενείτο στο διαμέρισμα τους στη Λεμεσό. Όπως ανέφερε ο ένας εκ των πέντε, φοιτητής, της ζητούσε επίμονα να τον παντρευτεί ώστε να πάρει άδεια παραμονής στην Κύπρο αλλά η ίδια αρνήθηκε.
Σύμφωνα πάντα με τον ισχυρισμό της το περασμένο Σάββατο, 30 Απριλίου και οι πέντε ήρθαν σε σεξουαλική επαφή μαζί της παρά τη θέληση της και ακολούθως την κλείδωσαν μέσα στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου, όπου παρέμεινε περιορισμένη μέχρι χθες, οπότε κατάφερε να ξεφύγει και ζητώντας βοήθεια κατάφερε να φτάσει στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού όπου κατήγγειλε την υπόθεση.
Η 28χρονη κατονόμασε τα δύο πρόσωπα και η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 29χρονου από την Μπαγκλαντές και καταζητεί ένα ακόμα πρόσωπο σχετικά με την υπόθεση.
Ο 29χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης, ενώ τα στοιχεία των υπολοίπων παραμένουν άγνωστα.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: