Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Δείτε τι καιρό θα κάνει στην Κύπρο σήμερα



Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί,  ασθενείς  3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα,   νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,   ασθενείς μέχρι μέτριοι  3  με  4  μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί  5  μποφόρ.
 Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά το απόγευμα στα νότια μέχρι ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους   28  βαθμούς στο εσωτερικό,   τα νότια και ανατολικά παράλια,   γύρω στους   26  στα δυτικά και βόρεια και στους  20  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί,  ασθενείς  3  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους  15  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους  17  στα παράλια και στους 10  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις,  κυρίως στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος,   κυρίως από νεφώσεις στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα και δεν αποκλείεται να πέσουν ελαφρές βροχές,   κυρίως στα ορεινά.   Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο το Σαββατοκύριακο.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά το απόγευμα θα αναπτύσσονται αυξημένες νεφώσεις και πιθανό να πέσουν τοπικά μεμονωμένες βροχές.   

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: