Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

H Ιρίνα Σάικ κάνει τις διακοπές της στην Σαρδηνία και αναστατώνει. ΦΩΤΟ


Συνεχίζει τις διακοπές της στην Ευρώπη η Ρωσίδα καλλονή Ιρίνα Σάικ η οποία σε όποια παραλία κι αν βρεθεί, αναστατώνει τους λουόμενους με τα μικροσκοπικά της μπικίνι.


Φαίνεται, όμως, ότι η 30χρονη έχει αδυναμία στο μικροσκοπικό μαγιό με το οποίο την απαθανάτισαν οι παπαράτσι στις παρακάτω φωτογραφίες, αφού έχει το ίδιο ακριβώς σχέδιο σε μαύρο και κίτρινο χρώμα.

Το διάσημο μοντέλο προκάλεσε «πανικό» σε παραλία της Σαρδηνίας -εκεί όπου τις τελευταίες ημέρες γδύνεται ο Ορλάντο Μπλουμ- με τις πόζες που πήρε πάνω στην καυτή άμμο. Φυσικά, οι φωτογράφοι ήταν εκεί και τα φλας πήραν φωτιά όταν είδαν το καλλίγραμμο κορμί της Σάικ.

Δυστυχώς για τους άντρες θαυμαστές της, η Ιρίνα δεν ήταν μόνη στην παραλία, αλλά συνοδευόταν από τον χολιγουντιανό ηθοποιό και σύντροφό της τους τελευταίους μήνες, Μπράντλεϊ Κούπερ, ο οποίος την ώρα που η 30χρονη έκανε ηλιοθεραπεία, έπαιζε τένις και δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της!

Το ζευγάρι δεν φαίνεται να περνάει κάποιοα κρίση και δείχνει πιο δεμένο από ποτέ, ενώ φήμες λένε ότι τον Σεπτέμβριο η Σάικ και ο Κούπερ θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους.  











http://www.protothema.gr/life-style/article/601138/irina-saik-bikini/